Live
New Data Economy Rainmakers: Where’s My Money?
tapahtumat

New Data Economy Rainmakers: Where’s My Money?

Eurooppa on datatalouden seuraavan aikakauden johtotähti. Miten sinun yrityksesi hyötyy uusista mahdollisuuksista? 6. kesäkuuta esittelemme nousevia liiketoimintamalleja ja luvassa on myös neljässä maassa toteutetun yritystutkimuksen maistiaisia.

Uusi datatalous on syntynyt ja sinä olet mukana!

Alustatalouden liiketoimintamallit ovat hyödyttäneet eniten tilaisuuteen aikaisin tarttuneita amerikkalais- ja kiinalaisyrityksiä. Siilouttamalla dataa sosiaalisen median palveluihin ja verkkokaupan superalustoille lisäarvoa on tuotettu ihan muualla kuin Suomessa. Voimme toki ostaa kallista dataa sirpaleina mutta todellinen valta on siellä, missä asiakasdatakin on.

Vanhan alustatalouden parasta ennen -päiväys on nyt mennyt. Me Suomessakin pääsemme miljardeihin kiinni aivan uudenlaisella ajattelulla, jossa keskiössä ovat yksityisyyden kunnioittaminen, reiluus kaikkien osapuolten kesken ja datojen huikea yhdistely avoimissa ekosysteemeissä.

Torstaina 6. kesäkuuta pääset kuulemaan millaisia liiketoimintamalleja on syntymässä ja voit löytää omasi. Esittelemme myös maistiaisia Suomessa, Saksassa, Ranskassa ja Hollannissa tehdystä datatalouden yritystutkimuksesta. Tarkempi ohjelma julkaistaan pian tapahtuman englanninkielisellä sivulla.

You need to accept statistics-cookies to display content from Slideshare

Open cookie settings

New Data Economy r´Rainmakers: Where’s My Money? from Sitra / Hyvinvointi

Mistä on kyse?