Live
Onni oppia, ilo osata!
tapahtumat

Onni oppia, ilo osata!

Oppimista tapahtuu jatkuvasti työssä, vapaa-ajalla, harrastuksissa ja arjessa. Tule mukaan kuuntelemaan asiantuntijapuheenvuoroja, osallistumaan keskusteluihin ja kehittämään omaa osaamistasi!

Katso ohjelmakohtaiset tallenteet auditorio Reginan pääohjelmasta. 

 

Tervetuloa Onni oppia, ilo osata! -tapahtumaan maanantaina 17.6.2019 Helsingin keskustakirjasto Oodiin. Aamusta iltaan ulottuva ohjelmakokonaisuus kertoo siitä, miten jokainen meistä voi kehittää omaa osaamistaan ja oppia läpi elämän. Sitran ja sen yhteistyökumppaneiden järjestämä tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.

Päivän ohjelma koostuu kymmenistä osatapahtumista, joissa voit kuulla mielenkiintoisia asiantuntijakeskusteluita, osallistua avoimiin keskusteluihin elinikäisestä oppimisesta, saada vinkkejä omalle oppimisurallesi ja kokeilla erilaisia kädentaitoja.

Voit tulla mukaan vain osaan päivän ohjelmasta tai viettää Oodissa koko päivän niin halutessasi. Keräämme ennakkoilmoittautumiset auditorion pääohjelmaan, avoimiin keskusteluihin elinikäisestä oppimisesta sekä työpajoihin. Tilaisuuden pääohjelmaa voi seurata myös verkon välityksellä. Linkki verkkolähetykseen päivittyy tälle sivulle lähempänä tapahtumaa. Verkkolähetystä pääset seuraamaan tämän sivun kautta.

Lämpimästi tervetuloa!
Osaamisen aika -tiimi, Sitra

Huomioithan että tapahtumassa saatetaan ottaa valokuvia sekä videotallennetta, joita Sitra voi julkaista ei-kaupallisessa tarkoituksessa Sitran verkkosivuilla, julkaisuissa ja sähköisissä esityksissä. Valokuvat ja videotallenne saattavat sisältää kuvia osallistujista. Osallistujan katsotaan antavan suostumuksensa edellä mainittuun kuvien käyttöön saapumalla tilaisuuteen.

Mistä on kyse?