Live
Ota haltuun uudistettu elämäntapatesti
Työpaja

Ota haltuun uudistettu elämäntapatesti

Haluatko sinä tai organisaatiosi käyttää Sitran uudistettua elämäntapatestiä ja sen uusia ominaisuuksia? Tule sidosryhmätilaisuuteen kuulemaan lisää.

  • 07.06.2023 klo 09:00 - 10:00

Sitran huippusuosittua Elämäntapatestiä on tehty yli 1,4 miljoonaa kertaa. Testin pohjalta on kehitetty PSLifestyle-hankkeessa uusi kestävän elämän suunnittelutyökalu, joka otetaan käyttöön kahdeksassa Euroopan maassa. Suomessa päivitetty testi tulee käyttöön kesän kynnyksellä.

Uudessa testissä käyttäjä voi lasketa tuttuun tapaan oman hiilijalanjälkensä. Työkalu tarjoaa tämän jälkeen vastausten perusteella räätälöityjä vinkkejä jalanjäljen pienentämiseen. Vinkeistä kootaan oma suunnitelma, jonka etenemistä voi seurata kätevästi työkalussa. Käyttäjien vastaukset ja suunnitelmat kerryttävät anonyymia tietokantaa, jota voidaan hyödyntää esimerkiksi päätöksenteon tukena tai uusien tuotteiden suunnittelussa.

Tervetuloa sidosryhmätilaisuuteen, jossa pääset ensimmäisten joukossa tutustumaan päivitettyyn testiin. Esittelemme tilaisuudessa päivitettyä testiä ja kerromme, miten sitä voi hyödyntää ja jakaa. Tilaisuus on suunnattu erityisesti organisaatioille ja toimijoille, jotka haluavat hyödyntää päivitettyä testiä omassa työssään tai levittää sanaa testistä.

Tilaisuus järjestetään Sitran tiloissa Helsingin Ruoholahdessa keskiviikkona 7.6. klo 9–10. Osallistua voi myös etänä Teamsin kautta, linkki tilaisuuteen jaetaan osallistujille myöhemmin. Tervetuloa mukaan!

Tapahtuman ohjelma päivitetään myöhemmin

Mistä on kyse?