Live
Ravinnekierto Challenge
tapahtumat

Ravinnekierto Challenge

Ravinnekierto Challenge on Sitran, BSAG:n, Lappeenrannan teknillisen yliopiston, Gaia Consultingin, MMM:n, YM:n ja SYKE:n yhteistyössä järjestämä avoin ideakuulutus, jolla pyritään löytämään ja tukemaan ravinteisiin ja niiden kierron tehostamiseen liittyvien tuotteiden ja -palveluiden lisäarvoa kasvattavia ratkaisuja. 

Kutsu kilpailuteemojen ideointiin
Tervetuloa ideoimaan kilpailun teemoja 6.11.2015 perjantaina klo 13-16!
Paikka: Itämerentorni, Itämerentori 2, Helsinki
Ilmoittautuminen: nani.pajunen(at)www.sitra.fi viimeistään maanantaina 2.11. 

Challenge / Ideakuulutus
Auta meitä keksimään uutta liiketoimintaa ravinteiden kiertoon liittyen! Miten saamme ravinteet kiertämään entistä paremmin ja taloudellisesti kannattavasti? Sitra avaa ideakuulutuksen uusista ratkaisuista – yhtenä tärkeänä tavoitteena luoda uusia työpaikkoja maaseudulle. Etsimme ehdotuksia ravinteiden kierron lisäämiseen liittyvistä ratkaisuista, joilla voi mahdollisimman vaikuttavasti kasvattaa myös biopohjaisten tuotteiden- ja palveluiden lisäarvoa. 

Ideat voivat liittyä tuotteisiin tai palveluihin. Toivomme saavamme rohkeita uusia avauksia, joissa yhdistetään eri sektoreiden osaamista.

Ehdotusten arvioinnissa arvostamme Out of the Box ajattelua, kokeilukulttuurin edistämistä sekä kokeilujen ja uusien toimintatapojen skaalautuvuutta. 

Mistä on kyse?