Live
Regenerative Futures – Science meets business
Tapahtumat

Regenerative Futures – Science meets business

Aikamme maailmanlaajuisia, monimutkaisia ongelmia ei ole onnistuttu ratkaisemaan nykyisen kestävyysajattelun pohjalta. Regeneratiivinen eli uusintava talous haastaa nykyisiä kestävyysmalleja ja avaa uusia mahdollisuuksia tutkimukselle ja yrityksille.

Uusintava talous toimii yhteistyössä luonnon ja yhteisöjen kanssa niin, että ne kykenevät ylläpitämään ja vahvistamaan elinvoimaansa. Lähestymistapa kiinnostaa nyt kestävyyden uranuurtajia sekä tutkimuksessa ja liike-elämässä. Liiketoiminnassa yhteistyö luonnon kanssa nivotaan olennaiseksi osaksi yrityksen toimintaa. Tutkimuksessa uusi ajattelu kietoutuu moniin eri aloihin biologiasta kauppatieteisiin ja johtamiseen sekä kulttuurintutkimukseen ja designiin.

Perjantaina 14. kesäkuuta klo 11.00-12.45 Helsingin yliopiston päärakennuksella järjestettävässä tapahtumassa kuullaan uusintavan ajattelun katalysaattorin ja lähettilään Daniel Christian Wahlin haastattelu. Lisäksi tutustutaan uutta ajattelua liiketoimintaan soveltaviin yritysesimerkkeihin. Tapahtuma striimataan verkkoon.

Tapahtuman järjestäjänä toimii Sitra ja se järjestetään osana kansainvälistä Sustainability Research and Innovation -kongressia (SRI). Tapahtuma on avoin ja maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen. Osallistuminen ei vaadi rekisteröitymistä kongressiin.

Ilmoittaudu tapahtumaan englanninkielisellä tapahtumasivulla.

Lue lisää uusintavasta talousajattelusta.

Mistä on kyse?