Live
Seitsemän sisarusta Porissa
tapahtumat

Seitsemän sisarusta Porissa

Osallistu Heurekan ja Sitran tulevaisuusnäyttelyn kiertueelle ja vaikuta marraskuussa avautuvan näyttelyn syntyyn!

Heureka saapuu Poriin Suomi Areenalle
Pepper-robotin kanssa!

Seitsemän sisarusta tulevaisuudesta -näyttelyn kiertue saapuu Poriin Suomi Areenalle ma-ti 10.-11.7.2017 Heurekan ystävärobotti Pepperin kanssa. Tapahtumassa yleisö pääsee rakentamaan Heurekan näyttelyn päätähtiä eli tulevaisuuden sisarushahmoja omien valintojensa kautta. Kävijät pääsevät juttelemaan valinnoistaan Heurekan hauskan ja sympaattisen ystävärobotti Pepperin kanssa.

Heurekan ja Sitran kiertue vierailee kuuden kuukauden aikana seitsemällä paikkakunnalla: Oulussa, Turussa, Joensuussa, Jyväskylässä, Porissa, Helsingissä ja Inarissa. Ystävärobotti Pepper on mukana kaikilla kiertuepaikkakunnilla.

Voit seurata kiertuetta Heurekan sosiaalisen median kanavien kuten Twitterin, Facebookin ja Instagramin kautta. Näyttelyyn liittyvistä teemoista kertovat myös Suomen suosituimmat tubettajat, kuten Mansikkka, Hermanni, Vinkare, Pinkku Pinsku, Soikku sekä Sami Justimusfilmsistä. Katso alta kiertueen tarkemmat aikataulut ja tule paikalle!

Seitsemän sisarusta tulevaisuudesta -kiertueen aikataulu:

7.-8.3. Tietomaa Oulu
6.4.

Me-talo

Turku, Pansio
11.-12.5. SciFest Joensuu
31.5. ToukoFest Jyväskylä
10.-11.7. SuomiAreena Pori
12.-13.8. Tubecon Helsinki
18.-19.8. Ijahis Idja Inari

Kiertue on osa Heurekan ja Sitran vielä tekeillä olevaa Seitsemän sisarusta tulevaisuudesta -näyttelyä, joka avautuu Heurekassa 17.11.2017. Näyttely kertoo Suomen ja suomalaisten tulevaisuudesta. Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi suunnitellun näyttelyn keskeisiä teemoja ovat hyvinvointi, työ, terveys, ruoka, liikkuminen, asuminen ja oppiminen.

Mistä on kyse?