Live
Syventävä oppimistilaisuus: Muutoskyky ja kestävä arki
Verkkotapahtuma

Syventävä oppimistilaisuus: Muutoskyky ja kestävä arki

Tule syventämään osaamistasi muutoskyvystä ja jakamaan kokemuksiasi muiden oppijoiden kanssa keskiviikkona 26.10. klo 14–15.30.

  • 26.10.2022 klo 14:00 - 15:30
  • Teams

Mistä muutoskyky muodostuu ja miksi se on tärkeää? Miten sitä voisi vahvistaa? Mitä meistä jokainen voisi tehdä yhteiskunnan muutoskyvyn edistämiseksi? Muun muassa näitä kysymyksiä pohditaan helmikuussa 2022 julkaistussa kaikille avoimessa Näkymiä muutoskykyyn -digikoulutuksessa.

Tule syventämään osaamistasi muutoskykyyn liittyen ja jakamaan kokemuksiasi muiden oppijoiden kanssa keskiviikkona 26.10. klo 14–15.30.

Muutoskykyliven teemana on muutoskyky ja kestävä arki. Asiantuntijavieraiksi saamme tällä kertaa Sitran Luonto ja arki -projektin johtavan asiantuntijan Sari Laineen sekä kestävän elämän yhteisön perustajan, luovan päällikön Anna Evilän (Jalotus ry).   

Keskustelemme yhdessä vieraidemme ja osallistujien kanssa siitä, mitä yksilön muutoskyky tarkoittaa ja miten muutosta voi tehdä vaikuttamalla muihin.   

Muutoskykylivessä opitaan yhdessä lisää muutoskyvystä keskustelemalla koulutuksen teemoista asiantuntijavieraiden ja muiden osallistujien kanssa vertaisoppimisen hengessä. Tilaisuus järjestetään Teamsin välityksellä, ja se on avoin kaikille digikoulutuksen suorittaneille. Muutoskykylive järjestetään yhdessä HAUS kehittämiskeskuksen kanssa. 

Muutoskykyliveen voi ilmoittautua 23.10. mennessä digikoulutuksen kautta. Ilmoittautumislomakkeella voi lähettää jo etukäteen kysymyksiä tai aiheita keskusteltavaksi, mutta myös liven aikana on mahdollista kysyä kysymyksiä.

Mistä on kyse?