Live
Tiedä, tunne, toimi – työpaja muutostaidoista ja muutoskyvystä 2.6.
Työpaja

Tiedä, tunne, toimi – työpaja muutostaidoista ja muutoskyvystä 2.6.

Tervetuloa työpajaan soveltamaan osaamistasi muutostaidoista ja muutoskyvystä sekä pohtimaan omaa toimijuuttasi to 2.6. klo 9–11.

Työpajassa syvennetään ymmärrystä yhteiskunnan muutoskyvystä ja pohditaan omaa toimijuutta muutoksentekijänä. Työpaja on osa Sitran Muutoskyky-oppimispolkua, jonka on tavoite on syventää ja soveltaa eOppivassa julkaistun Näkymiä muutoskykyyn -digikoulutuksen oppeja omaan tai organisaation kontekstiin.

Työpajassa keskitytään yhteyksien löytämiseen oman työn ja suurten yhteiskunnallisten kehityskulkujen välille. Tavoitteena on, että osallistujat tunnistavat sekä omia että myös muiden ajattelumalleja, jotka vaikuttavat muutoksen toteutumiseen. Sitä harjoitellaan Jännitteiden jäävuoren avulla.

Muutoskykyjä pohditaan työpajassa niin omina kuin kollektiivisina taitoina erityisesti siitä näkökulmasta, mitä muutoskykyjen leikkauspisteessä syntyy.

Työpajassa on myös mahdollisuus päästä pelaamaan toukokuussa julkaistavaa Sitran Muutospeliä, joka on yhdessä Sitran koulutuksiin osallistuneiden alumnien kanssa kehitetty visuaalinen fasilitointimenetelmä. Työpajaan osallistujien kesken arvotaan kaksi Muutospeli-peliboksia omaan käyttöön.

Työpaja on avoin kaikille muutoksentekemisestä ja omien muutoskykyjen kehittämisestä kiinnostuneille työpaikkaan, sektoriin tai asemaan katsomatta. Lämpimästi tervetuloa!

Miten mukaan?

Työpaja järjestetään to 2.6. klo 9–11 HAUS kehittämiskeskuksen tiloissa osoitteessa Yliopistonkatu 5, 5. krs, 00100 Helsinki. Ilmoittaudu mukaan täällä.

Toivomme, että suoritat digikoulutuksen ennen ilmoittautumista. Mukaan mahtuu 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Työpajan toteuttavat yhdessä Sitra ja HAUS kehittämiskeskus Oy.

P.S. Työpajan menetelmät ja pohjat tulevat avoimesti jakoon ja käyttöön, joten tässä on hyvä tilaisuus kaikille kehittäjille, muotoilijoille sekä muille muutoksentekijöille tai muutoksentekijäksi haluaville tulla kasvattamaan omaa menetelmäpalettiaan!

Mistä on kyse?