Live
Tulevaisuuden sivistyksen taimia – miten me niitä kasvatamme?
Verkkotapahtuma

Tulevaisuuden sivistyksen taimia – miten me niitä kasvatamme?

Miten museot voivat rakentaa tulevaisuutta ja mitä ovat tulevaisuusperintöverstaat? Miten järjestökoulutuksella voidaan vahvistaa kestävää sivistystä? Millainen on suomalaisen sivistyksen tarina ja tulevaisuus? Tervetuloa keväiselle retkelle tulevaisuuden sivistyksen taimitarhaan!

Verkkotapahtumassa tutustumme tulevaisuuden sivistyksen käytännön esimerkkeihin eri puolilta sivistystyön laajaa kenttää. Omista hankkeistaan kertovat Sivistys+-kumppanit, mutta myös yleisö pääsee jakamaan omia hyviä käytäntöjään. Yhdessä pohdimme, millaisia tulevaisuuden sivistyksen taimia tarvitsemme ja miten saamme ne kukoistamaan.

Tapahtuma on osa eurooppalaisen sivistyspäivän tapahtumakokonaisuutta* ja toimii lämmittelynä kaksipäiväiselle, kansainväliselle European Bildung Day –konferenssille 8.-9.5.2021. Sitra kannustaa suomalaisia sivistystoimijoita osallistumaan myös viikonlopun konferenssiin ja tarjoaa pääsyn tapahtumaan
10 ensimmäiselle halukkaalle. Kerro siis ilmoittautuessasi, oletko kiinnostunut osallistumaan myös eurooppalaiseen konferenssiin!

*Tapahtuma on European Bildung Day -konferenssiin
itsenäinen sivutapahtuma ja toteutetaan suomenkielellä.

Mistä on kyse?