Live
Työkalu hyvän ja kestävän elämän suunnittelemiseen – työpajat Tampereella
Työpaja

Työkalu hyvän ja kestävän elämän suunnittelemiseen – työpajat Tampereella

Hyvää ja kestävää elämää? Kyllä kiitos, mutta miten?

  • 19.05.2022 klo 16:30 - 21.05.2022 klo 14:30
  • Koilliskeskus (Liikekatu 3), Monitoimitila Kivi
  • PSLifestyleEU

Työpaja 1: 19.5. klo 16:30 – 19:30

Työpaja 2: 21.5. klo 10:00 – 14:30

Tule mukaan suunnittelemaan Suomen ja Euroopan tulevaisuutta! Kahdeksassa Euroopan maassa toteutettava PSLifestyle-projekti tähtää hyvän ja kestävän elämän mahdollistamiseen kaikille. Osana projektia kehitetään uutta hiilijalanjälkeen pohjautuvaa suunnittelutyökalua, joka auttaa ihmisiä tunnistamaan arjen ympäristövaikutukset.

Tule mukaan kehittämään työkalua ja muotoilemaan hyvän elämän visioita yhdessä muiden kaupunkilaisten kanssa! Haluamme palvelun vastaavan mahdollisimman hyvin meidän kaikkien tarpeisiin, joten sinun mielipiteesi on tärkeä. Osallistumalla työpajoihin et vain testaa työkalua, vaan olet myös mukana luomassa sen ominaisuuksia ja toimintoja!

Työpaja on kaksiosainen: ensimmäisessä työpajassa hahmotamme, mitä hyvä ja kestävä elämä pitää sisällään. Toisessa osiossa testaamme hyvän ja kestävän elämän suunnittelutyökalua, tutustumme sen ominaisuuksiin sekä keräämme ajatuksia palvelusta ja sen käytöstä. Työpajoja järjestetään Lappeenrannassa (18. ja 20.5.) ja Tampereella (19. ja 21.5.). Lappeenrannan tapahtumat ovat englanniksi, Tampereen työpajoissa kielenä on suomi.

Tampereella työpajat järjestetään yhteistyössä Tampereen kaupungin kanssa. Tutustu työpajojen ohjelmaan kaupungin sivuilta ja ilmoittaudu mukaan!

Mistä on kyse?