Live
Työpaja hyvän ja kestävän elämän suunnittelemiseen – Helsinki / Turku / Tampere
tapahtumat

Työpaja hyvän ja kestävän elämän suunnittelemiseen – Helsinki / Turku / Tampere

Haluatko tehdä arjestasi kestävämpää? Täältä saat siihen eväitä!

  • 19.09.2022 klo 12:00 - 24.09.2022 klo 14:00

Tule mukaan suunnittelemaan Suomen ja koko Euroopan tulevaisuutta! Kahdeksassa Euroopan maassa toteutettava PSLifestyle-projekti tähtää hyvän ja kestävän elämän mahdollistamiseen kaikille. Osana projektia kehitetään uutta hiilijalanjälkeen pohjautuvaa suunnittelutyökalua, joka auttaa ihmisiä tunnistamaan arjen ympäristövaikutukset.

Osallistu työkalun kehittämiseen ja muotoile hyvän elämän visioita yhdessä muiden kaupunkilaisten kanssa!

Haluamme palvelun vastaavan mahdollisimman hyvin meidän kaikkien tarpeisiin, joten sinun mielipiteesi on tärkeä. Osallistumalla työpajoihin et vain testaa työkalua, vaan olet myös mukana luomassa sen ominaisuuksia ja toimintoja!

Työpaja on kaksiosainen: ensimmäisessä työpajassa tarkastelemme kestävän arjen tekoja ja arvioimme niiden soveltuvuutta jokapäiväiseen elämään. Työpajan toisessa osiossa testaamme työkalun tarjoamia kestävän arjen tekoja sekä keräämme ajatuksia palvelusta ja sen käytöstä. Voit halutessasi osallistua molempiin tai vain toiseen työpajoista. Ensimmäiset työpajat järjestetään Helsingissä (19.9.), Turussa (20.9.) ja Tampereella (24.9.).

Helsinki 19.9.

Tutustu työpajojen ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Turku 20.9.

Turun työpajat toteutetaan yhteistyössä Raision ja Turun kaupunkien sekä Valonian kanssa. Tutustu työpajojen ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Tampere 24.9.

Tampereella työpajat järjestetään yhteistyössä Tampereen kaupungin kanssa. Tutustu työpajan ohjelmaan kaupungin sivuilta ja ilmoittaudu mukaan!

Ota yhteyttä
Projektikoordinaattori, Luonto ja arki sekä PSLifestyle

+358 294 618 395

Mistä on kyse?