Live
Vaikuttavuuskiihdyttämön koulutuspäivä: Investointistrategiat
tapahtumat

Vaikuttavuuskiihdyttämön koulutuspäivä: Investointistrategiat

  • 21.04.2016 klo 08:30
  • Tilaisuus on tarkoitettu Vaikuttavuuskiihdyttämöön valituille yrityksille ja järjestöille.
Investointistrategiat -jaksolla selkiytetään omaa investointisuunnitelmaa sekä pureudutaan arvonmääritykseen, erilaisiin rahoitusmuotoihin (ml. vaikuttavuussijoittaminen ja joukkorahoitus) ja potentiaalisten rahoittajien tunnistamiseen ja tavoittamiseen.
Koulutuspäivien aikana tunnistetaan oman liiketoiminnan vaikuttavuuden kasvattamisen keskeisiä haasteita ja mahdollisuuksia, kasvun tukena toimivia avainkumppaneita ja yhteisöjä, investointien strategisia ulottuvuuksia ja avainmenestystekijöitä sekä rakennetaan polkua nykytilasta kiteytettyihin tulevaisuuden investointi- ja rahoitustarpeisiin.
 
Koulutuspäivästä vastaa Säätiötilipalvelu.

Sitran Vaikuttavuuskiihdyttämö on suunnattu yrityksille ja järjestöille, jotka rakentavat suomalaista hyvinvointia. Vaikuttavuuskiihdyttämö on kolmen kuukauden intensiivinen koulutus- ja mentorointiohjelma, jonka tavoitteena on vahvistaa osallistujien vaikuttavuus- ja ansaintaosaamista, kasvua ja mahdollisuuksia hankkia ulkopuolista rahoitusta. Kiihdyttämön tavoitteena on tukea aikaisempaa vaikuttavampien toimijoiden kehitystä ja luoda uudenlaisia kanavia vaikuttavuustoimijoiden ja sijoittajien välille.

 

Lue lisää Vaikuttavuuskiihdyttämöstä täältä: http://www.sitra.fi/talous/vaikuttavuuskiihdyttamo

 

 

Mistä on kyse?