Live
Vauhdita sote-palvelutuotanto lentoon!
Seminaari

Vauhdita sote-palvelutuotanto lentoon!

Tapahtumassa tarjotaan työkaluja pk-yritysten ja palveluja tuottavien järjestöjen liiketoiminnan kehittämiseen.

Ilmoittaudu Viimeinen ilmoittautumispäivä 20.3.2019

Mistä elinvoimaa ja kasvua maakuntiin sote-alalla? Millaisia työkaluja on olemassa verkottumisen edistämiseksi ja pk-toimijoiden sparraamiseksi sote-alalla? Miten edistetään monipuolisten ja innovatiivisten sote-palvelujen säilymistä ja syntymistä?

Näihin kysymyksiin paneudutaan Säätytalolla 25.3. järjestettävässä Vauhdita sote-palvelutuotanto lentoon! -tapahtumassa. Tapahtuma on tarkoitettu maakuntien sote-palvelutuotannosta vastaaville, ELY-keskusten ja TE-toimistojen asiantuntijoille, koulutusorganisaatioille ja kaikille yritystoiminnan kehittäjille. Ilmoittaudu mukaan täältä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.3.

Jos et pääse paikan päälle, voit seurata tapahtumaa myös striimin kautta! 

Avautuvan sosiaali- ja terveyspalvelunmarkkinan ja epävarmuuden haasteet ovat kaikille samat, mutta niitä voi lähestyä ja taklata monella tavalla. Tapahtumassa tuodaan esille testattuja työkaluja pk-yritysten ja palveluja tuottavien järjestöjen liiketoiminnan kehittämiseen. Pääset nappaamaan parhaat ideat sekä hiomaan Soteuttamo- ja Sote-kiihdyttämö -konseptit käyttöösi.

Työ- ja elinkeinoministeriö ja Sitra kumppaneineen ovat etsineet ratkaisuja yhdessä maakuntien kanssa. Jokaisessa maakunnassa järjestetyt Soteuttamo 2.0 -tilaisuudet tavoittivat yhteensä 1600 kävijää. Sote-kiihdyttämöiden aikana maakuntatoimijat kehittivät alueen yrityspalveluja vastaamaan sote-pk-yrittäjien tulevaisuuden tarpeisiin.

Tilaisuus järjestetään yhdessä työ- ja elinkeinoministeriön kanssa. Katso tarkempi ohjelma alta.

Lisätietoja

Jaana Lappi, hankepäällikkö, innovaatiot ja yritysrahoitus, Työ- ja elinkeinoministeriö, +358 50 308 8143

Tuula Tiihonen, projektijohtaja, Ihminen edellä, Sitra, +358 294 618 269

Tapahtuma löytyy myös työ- ja elinkeinoministeriön sivuilta. Pääset tapahtumasivulle täältä.

Ota yhteyttä

Mistä on kyse?