Live
Tule edistämään tulevaisuuden liikennettä työpajassa Helsingissä
Työpaja

Tule edistämään tulevaisuuden liikennettä työpajassa Helsingissä

Miltä näyttää tulevaisuuden liikenne? Millaisia ratkaisuja on jo nyt olemassa, mikä niissä on hyvää ja mitä niissä pitäisi vielä kehittää? Sitra järjestää näitä kysymyksiä käsittelevän työpajan Helsingissä tiistaina 26.9. klo 16.30 - 19.00.

Työpajassa pohditaan yhdessä miltä tulevaisuuden liikenneratkaisut ja -palvelut sekä liikkumisen tavat näyttävät, jotta ne palvelisivat paremmin paitsi meidän, myös ympäristön hyvinvointia.  Millaisia ratkaisuja on jo nyt olemassa, mikä niissä on hyvää ja mitä niissä pitäisi vielä kehittää?  

Työpajoissa sinä, viisaan liikkumisen edelläkävijä tai opettelija, uudenlaisten liikkumisen palveluiden käyttäjä tai niistä kiinnostunut, olet asiantuntija. 

Työpaja on osa Sitran, Demos Helsingin ja Gaian Viisas liikkuminen nyt ja tulevaisuudessa -selvitystyötä. Työn tavoitteena on havainnollistaa, millaisia liikkumisen erilaisia malleja ja palveluita meillä on nyt käytössämme ja millaisia tavoittelemme vuoteen 2025 mennessä. Haluamme myös saada selville niiden hyödyt ja haitat yksittäisen ihmisen näkökulmasta.

Tilaisuus on maksuton ja tarjolla suolaista purtavaa.

Työpajan ohjelma

16:30-17:00 Ovet aukeavat: paikalle saapuminen & purtavaa tarjolla
17:00-18:45 Työpaja: Liikkuminen nyt ja tulevaisuudessa
18:45-19:00 Wrap up & tilaisuuden päättäminen

Ilmoittautuminen

Nyt kutsumme sinut mukaan keskusteluun! Ilmoittauduthan työpajaan tämän linkin kautta, niin osaamme varata riittävästi purtavaa kaikille osallistujille.

Vastaa myös kyselyyn

Oletko jo kokeillut uusia liikkumisen palveluita kuten Whimiä, kaupunkipyöriä tai muita uudenlaisia liikkumisen palveluita? Kiinnostaako sinua tulevaisuuden liikkumisratkaisut ja haluat kantaa kortesi kekoon niiden kehittämisessä? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus vastaamalla tähän kyselyyn.

Kiitos mielenkiinnostasi!

Lisätietoa työpajaista antaa Ossi Korhonen, ossi.korhonen@demoshelsinki.fi

Mistä on kyse?