Live
TILAISUUS ON PERUUTETTU! Tule edistämään tulevaisuuden liikkumista työpajassa Seinäjoella
Työpaja

TILAISUUS ON PERUUTETTU! Tule edistämään tulevaisuuden liikkumista työpajassa Seinäjoella

Miltä näyttää tulevaisuuden liikkuminen? Millaisia ratkaisuja on jo nyt olemassa, mikä niissä on hyvää ja mitä niissä pitäisi vielä kehittää? Sitra järjestää näitä kysymyksiä käsittelevän työpajan Seinäjoella tiistaina 12.9. klo 16.00 - 19.00.

Työpajassa pohditaan yhdessä miltä tulevaisuuden liikkumisen tulisi näyttää ja miten nykyisiä palveluita kehittää, jotta tulevaisuuden liikkumisen ratkaisut edistäisivät paremmin paitsi meidän, myös ympäristön hyvinvointia.

Työpaja on osa Sitran, Demos Helsingin ja Gaian Viisas liikkuminen nyt ja tulevaisuudessa -selvitystyötä. Työn tavoitteena on havainnollistaa, millaisia liikkumisen erilaisia malleja ja palveluita meillä on nyt käytössämme ja millaisia tavoittelemme vuoteen 2025 mennessä. Haluamme myös saada selville niiden hyödyt ja haitat.

Osallistu keskusteluun!

Oletko jo kokeillut uusia liikkumisen palveluita kuten Kätevä Seinäjoki tai muita uudenlaisia liikkumisen palveluita? Kiinnostaako sinua tulevaisuuden liikkumisratkaisut ja haluat kantaa kortesi kekoon niiden kehittämisessä? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus!

Vastaa ennakkoon tähän kyselyyn ja voit voittaa VR:n lahjakortin (2 x 100 €). Löydät ohjeet työpajaan ilmoittautumiselle kyselyn lopusta.

Kiitos mielenkiinnostasi!

Lisätietoa työpajoista antaa Ossi Korhonen, ossi.korhonen@demoshelsinki.fi

Mistä on kyse?