Live
Warm Data Lab muutoksentekijöille
Keskustelutilaisuus

Warm Data Lab muutoksentekijöille

Päätöksenteko monimutkaisessa maailmassa hyötyy dialogista, jossa eri näkökulmat ovat vuoropuhelussa keskenään. Järjestämme yhteistyössä Waves Summitin kanssa Warm Data Lab -keskustelutilaisuuden, jossa pohdimme maailman muutosta monista eri näkökulmista käsin.

  • 03.04.2024 klo 09:30 - 12:30
  • Kulttuuritalo, Sturenkatu 4, Helsinki

Warm Data Lab on tapa käydä ryhmäkeskustelua siten, että moninäkökulmainen ja rajoja ylittävä tietämys kehittyy. Siinä ei haeta yhteistä näkemystä tai ratkaisua johonkin rajattuun haasteeseen, kuten monissa työpajoissa. Tavoitteena on sen sijaan avartaa jokaisen osallistujan omaa ajattelua ja kykyä ymmärtää muuttuvaa maailmaa eri konteksteista käsin. Omat oivallukset voivat yllättää. Siksi Warm Data Lab on myös elämys.

Tilaisuuden aluksi Warm Data Labin kehittäjä ja International Bateson Instituutin perustaja Nora Bateson johdattelee meidät Warm Datan maailmaan, minkä jälkeen toteutamme labin yhteistyössä suomalaisten kumppaniemme kanssa. International Bateson Instituutti tutkii kompleksisiin systeemeihin sisältyviä kytkentöjä, ja kannustaa ja käynnistää erityisesti projekteja, jotka yhdistävät erilaisia yhteiskunnallisia konteksteja.

Ilmoittaudu tilaisuuteen. Ilmoittauduthan tilaisuuteen 29.3 mennessä.

Keskustelutilaisuus on englanninkielinen. Keskustelutilaisuuteen osallistuminen on maksuton, eikä edellytä Waves Summitiin rekisteröitymistä. Huomioithan, että tilaisuuden luonteen vuoksi etäosallistuminen ei ole mahdollista, eikä siihen voi osallistua vain osaksi aikaa.

Lue Warm Data Labista kertova blogi: Mitä jos data olisi lämmintä?

Lue lisää Waves Summit -tapahtumasta.

Mistä on kyse?