Live
WCEFonlinen ohjelma
WCEFonline koostuu kuudesta itsenäisestä sessiosta puheenvuoroineen, paneelikeskusteluineen ja verkostoitumismahdollisuuksineen. Se on jokaisen kiertotaloudesta kiinnostuneen ykköstapahtuma.
  • 29.09.2020 klo 12:00—30.09.2020 klo 19:15
  • Online
  • #WCEFonline

Katso tapahtuman ohjelma täältä!

WCEFonline tuo liike-elämän johtajien ja päättäjien ulottuville erilaisia näkökulmia liittyen resurssiriippuvuuden riskeihin ja mahdollisuuksiin. Sessiot pureutuvat Resilienssi Ihmisten ja yhteisöjen kyky toimia muuttuvissa olosuhteissa, kohdata häiriöitä ja kriisejä ja palautua niistä. liiketoiminnan rakentamiseen Kiertotalous Talousmalli, jossa ei tuoteta jatkuvasti lisää tavaroita, vaan kulutus perustuu omistamisen sijasta palveluiden käyttämiseen: jakamiseen, vuokraamiseen sekä kierrättämiseen. Materiaaleja ei lopuksi tuhota, vaan niistä syntyy yhä uudelleen uusia tuotteita. avulla, kestävän rahoituksen avainrooliin ja valtioiden mahdollisuuksiin edistää kiertotaloutta.

Sessiot käsittelevät talouden uudelleenkäynnistämisen ja resilientin kiertotalouden rakentamisen eri näkökohtia. Pääset tutustumaan myös inspiroiviin kiertotalouden ratkaisuihin ympäri maailmaa. Kaikki sessiot moderoidaan ja niitä isännöivät yhdessä Sitra ja yhteistyökumppanimme.

Tapahtuma on englanninkielinen.

Suosittelemme

Tästä eteenpäin.

Mistä on kyse?