Live
Yhdessä lasten ja nuorten eriarvoisuuden vähentämiseksi
Työpaja

Yhdessä lasten ja nuorten eriarvoisuuden vähentämiseksi

Ilmoittaudu 31.5. mennessä

Tervetuloa tekemään näkyväksi kokonaiskuvaa lasten ja nuorten ongelmien ja eriarvoisuuden parissa tapahtuvasta toiminnasta ja uusista aloitteista. Tunnistetaan yhdessä hyvää tekemistä, tutustutaan toisiimme uusilla tavoilla ja rakennetaan uusia verkostoja sekä yhteistyömahdollisuuksia.

Miten sinä näet yhteistyön voiman? Millä tavoin voimme rakentaa vaikuttavuutta yhdessä? Mitä uusi, kaikki siilorajat ylittävä yhteistyö voi tuoda viheliään ongelman ratkaisuun? Mikä kannustaa ja mikä estää meitä tekemästä enemmän yhdessä?

Kenelle työpaja on tarkoitettu?

Työpaja on tarkoitettu kaikille lasten ja nuorten asioiden parissa työskenteleville julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoille. Työpaja avaa mahdollisuuden saavuttaa aiempaa laajempaa vaikuttavuutta eri toimijoiden yhteistyötä tiivistämällä.

Sitra Lab fasilitoi verkostoja

Osana Sitra Labin lasten ja nuorten eriarvoisuuden teeman parissa työskentelyä tavoitteenamme on edistää uutta yhteistyötä ja fasilitoida aihepiiriä koskevien verkostojen kokoamista. Tuomme tilaisuuteen  Sitra Labin tulevaisuuslaboratorion osallistujia sekä Sitran Hyvinvointiekosysteemi-hankkeen asiantuntijoita.

Siinä missä palvelumuotoilulla kehitetään ihmiskeskeisiä palveluita, verkostojen muotoilussa kehittämisen kohteena ovat ihmisten väliset verkostot, jotka yhdistävät eri toimijoita yhteisten tavoitteiden ympärille. Tilaisuuden fasilitoivat Sitra Labin verkostoasiantuntija, palvelumuotoilija Mikael Seppälä ja projektikoordinaattori Salla Nurminen. Pääroolissa olette luonnollisesti te, asiantuntijat ja kehittäjät, näkijät ja tekijät, jotka aiheen parissa työskentelette. Asia on yhteinen ja tärkeä – saavuthan siis keskustelemaan ja työskentelemään sen eteen.

Merkkaa kalenteriisi myös Sitra Labin päätöstilaisuus 31.10.2019, jolloin tarjoutuu mahdollisuus tarkastella sekä tulevaisuuslaboratorion että muiden aloitteiden tilaa ja jatkoa.

Mistä on kyse?