Live
Yhteistyö avaimena kestävään kiertotalouteen

Yhteistyö avaimena kestävään kiertotalouteen

Business Finlandin, CICAT2025-hankkeen ja Sitran webinaari tarjoaa yrityksille tietoa, työkaluja ja osaamista kiertotalouden johtamiseen, strategisiin kysymyksiin sekä yhteistyöhön yritysten välillä.

Image: Topias Dean ja Annette Ekengren, Sitra
  • 18.02.2021 klo 10:00 - 12:00
  • Verkkotapahtuma

Kiertotalous Kiertotalous Talousmalli, jossa ei tuoteta jatkuvasti lisää tavaroita, vaan kulutus perustuu omistamisen sijasta palveluiden käyttämiseen: jakamiseen, vuokraamiseen sekä kierrättämiseen. Materiaaleja ei lopuksi tuhota, vaan niistä syntyy yhä uudelleen uusia tuotteita. Avaa termisivu Kiertotalous on tulevaisuuden liiketoimintaa, johon kannattaa panostaa jo tänään.

Sitran tavoitteena onkin vauhdittaa suomalaisten yritysten ja elinkeinoelämän kiertotalousratkaisujen kehittämistä ja kansainvälistymistä. Kehitämme yrityksille työkaluja kiertotalouden liiketoimintamallien kehittämiseksi ja selvitämme, miten liiketoiminta voi tulevaisuudessa perustua omistamisen sijasta jakamiseen.

Kutsumme sinut kuulemaan uusimpia kiertotalouteen liittyviä tutkimustuloksia, jotka on laadittu suomalaisten korkeakoulujen yhteisessä CICAT2025-hankkeessa.

Hankkeessa tutkitaan laaja-alaisesti kiertotaloutta vauhdittavia tekijöitä eli kiertotalouden katalyyttejä. Tavoitteena on valjastaa katalyytit paremmin päättäjien ja yritysten käyttöön.

Webinaarisarjassa kuullaan tutkimustuloksia ja niiden soveltamista käytäntöön yrityksissä. Alustusten jälkeen osallistujilla on mahdollisuus tavata muiden yritysten edustajia pikatreffeillä sekä yrityskohtaisesti kiertotaloustutkija.

Tilaisuuden järjestävät Business Finland, CICAT2025-hanke ja Sitra. Tavoitteena on tarjota yrityksille tietoa, työkaluja ja osaamista kiertotalouden johtamiseen, strategisiin kysymyksiin sekä yhteistyöhön yritysten välillä.

Järjestämme yhteensä kolme webinaaria:

Webinaarit ovat avoimia kaikille asiasta kiinnostuneille.

Webinaarin ohjelma

10:00
Tutkimustulosten esittely
10.45
Kommenttipuheenvuoro Business Finlandilta tai Sitralta
10:50
Jatkostepit: Mitä yrityksenne voi tehdä seuraavaksi?
10:55
Kysymyksiä, kommentteja
11:05
Pikatreffit - pääset tapamaan uusia ihmisiä ja verkottumaan!
11:15
Tapaa tutkija
12:00
Tilaisuus päättyy
Ota yhteyttä

Suosittelemme

Tästä eteenpäin

Mistä on kyse?