archived
Arvioitu lukuaika 1 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Ajankohtaista Sitrasta

Sitran tuore ajankohtaiskatsaus antaa läpileikkauksen Sitran työstä ja käynnissä olevista yhteistyöprojekteistamme.

Julkaistu

Sitran tuore ajankohtaiskatsaus antaa läpileikkauksen Sitran työstä ja käynnissä olevista yhteistyöprojekteistamme. Katsaus on laadittu Sitran neljä kertaa vuodessa kokoontuvan hallintoneuvoston kokoukseen. Seuraava katsaus ilmestyy maaliskuussa 2017.

Ajankohtaisina aiheina katsauksessa nousee uudistumiskyvyn merkitys yhteiskunnan kestävyyden näkökulmasta. Kansainvälisen yhteistyön rakoillessa Suomelle on entistäkin tärkeämpi välttää eristäytymistä vaan mieluummin pyrkiä vastaamaan esimerkiksi globalisaation tuomiin haasteisiin etupainotteisilla rakenteellisilla uudistuksilla.

Sitra on kuluvana vuonna lähtenyt suuntaamaan yhtä teema-aluettaan sekä yksilön että yhteiskunnan uusiutumisen vahvistamiseen. Uudistumiskyky-teemalla Sitra auttaa ja kannustaa suomalaisia löytämään uudistumiskykynsä tukemalla ihmisten osallisuutta ja erilaisten toimijoiden kumppanuuksia. Teemassa työtä tehdään kolmella avainalueella, jotka ovat Sosiaali- ja terveydenhuollon rahoitus, Hyvinvoinnin palveluoperaattori sekä kesäkuussa aloittanut Valintakokeilut sote-palveluissa.

Lue lisää Sitran toiminnasta tuoreimmasta katsauksestamme!

Mistä on kyse?