Siirry suoraan sisältöön

Kuva: Joanna Moorhouse

Julkaistu 15.12.2016

Ajankohtaista Sitrasta

Sitran tuore ajankohtaiskatsaus antaa läpileikkauksen Sitran työstä ja käynnissä olevista yhteistyöprojekteistamme.

Sitran tuore ajankohtaiskatsaus antaa läpileikkauksen Sitran työstä ja käynnissä olevista yhteistyöprojekteistamme. Katsaus on laadittu Sitran neljä kertaa vuodessa kokoontuvan hallintoneuvoston kokoukseen. Seuraava katsaus ilmestyy maaliskuussa 2017.

Ajankohtaisina aiheina katsauksessa nousee uudistumiskyvyn merkitys yhteiskunnan kestävyyden näkökulmasta. Kansainvälisen yhteistyön rakoillessa Suomelle on entistäkin tärkeämpi välttää eristäytymistä vaan mieluummin pyrkiä vastaamaan esimerkiksi globalisaation tuomiin haasteisiin etupainotteisilla rakenteellisilla uudistuksilla.

Sitra on kuluvana vuonna lähtenyt suuntaamaan yhtä teema-aluettaan sekä yksilön että yhteiskunnan uusiutumisen vahvistamiseen. Uudistumiskyky-teemalla Sitra auttaa ja kannustaa suomalaisia löytämään uudistumiskykynsä tukemalla ihmisten osallisuutta ja erilaisten toimijoiden kumppanuuksia. Teemassa työtä tehdään kolmella avainalueella, jotka ovat Sosiaali- ja terveydenhuollon rahoitus, Hyvinvoinnin palveluoperaattori sekä kesäkuussa aloittanut Valintakokeilut sote-palveluissa.

Lue lisää Sitran toiminnasta tuoreimmasta katsauksestamme!

Ota yhteyttä

Mistä on kyse?