uutiset
Arvioitu lukuaika 3 min

Assistentti Digitaalinen valta ja demokratia -projektiin

Innostutko sidosryhmätyöstä ja asiakkuudenhallinnasta? Entä kiinnostaako hanke- ja tiimityön tuki digidemokratian ja informaatiolukutaidon edistämiseksi? Haemme assistenttia Digitaalinen valta ja demokratia -projektiin.

Julkaistu

Sitra on suomalaisten tulevaisuustalo, joka ennakoi tulevaisuuteen vaikuttavia ilmiöitä, kehittää ja selvittää uusia ratkaisuja ja tekee ennakkoluulottomia kokeiluja yhdessä eri sektoreiden kanssa. Toimintaamme ohjaa visio, jonka mukaan Suomi ja suomalaiset menestyvät rakentamalla reilua, kestävää ja innostavaa tulevaisuutta, jossa ihmiset voivat hyvin maapallon kantokyvyn rajoissa. Strategiamme mukaisesti tavoittelemme laaja-alaisia yhteiskunnallisia muutoksia ja vaikuttavuutta.

Digitaalinen valta ja demokratia -projektissa syvennetään ymmärrystä digitaalisen vallan luonteesta, yhteiskunnallisen osallistumisen esteistä ja datan merkityksestä demokratialle. Projekti tuottaa ratkaisuja informaatiolukutaidon parantamiseksi sekä vauhdittaa yhteistoimintaan perustuvia demokratiainnovaatioita, joille on tarvetta niin Suomessa kuin globaalisti. Projekti tukee vahvasti Sitran strategiaa ja on osa Demokratia ja osallisuus -teemaa, jonka tavoitteena on puolustaa ja uudistaa demokratiaa siten, että kaikilla Suomessa on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa innostavan tulevaisuuden rakentamiseen.

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla osaksi uutta innokasta tiimiämme. Etsimme joukkoomme energistä ja omatoimista

assistenttia

huhtikuussa käynnistyvään Digitaalinen valta ja demokratia -projektiimme. Tehtävä on määräaikainen 31.3.2026 asti ja se alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Assistentin tehtävässä painottuu sidosryhmätyö kuten tapaamisten, työpajojen ja tilaisuuksien organisointi sekä asiakkuudenhallinta (Puhti / CRM). Työ sisältää myös hallinnollisia tehtäviä, kuten kokousten ja tapaamisten järjestämistä, laskujen käsittelyä ja arkistointia sekä hankinta- ja sopimusprosessien tukemista. Assistenttina tuet myös koko teeman projektityötä.

Toivomme sinulta:  

  • kiinnostusta demokratiaan ja yhteiskunnalliseen osallistumiseen
  • innostunutta ja tehokasta työotetta sekä kykyä toimia moneen eri projektiin ja hankkeeseen liittyvissä tehtävissä samanaikaisesti
  • hyviä tietoteknisiä taitoja sekä järjestelmien / työkalujen hallintaa ja paloa etenkin hanke- ja asiakkuudenhallintaan (sidosryhmätietojen tallennus ja ylläpito sekä päivittäminen)
  • hyviä vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja ml. suullinen ja kirjallinen ilmaisu
  • sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa ja ruotsin kieli katsotaan eduksi
  • soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi).

Tarjoamme sinulle:

  • mahdollisuuden työskennellä kivassa porukassa monipuolisten tehtävien parissa
  • mahdollisuuden olla mukana kehittämässä uusia ratkaisuja ja toimintamalleja, jotka vahvistavat ja uudistavat demokratiaa
  • näköalapaikan demokratian tulevaisuuteen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää organisointi- ja paineensietokykyä. Työ on hektistä ja tavoitteellista projektityötä. Assistentilta odotetaan kykyä hypätä nopeasti liikkuvaan junaan sekä oma-aloitteisuutta asioiden eteenpäin viemisessä.

Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si osoitteessa careers.mps.fi 11.4.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava asiantuntija Tuula Tiihonen to 31.3. klo 11–12 sekä to 7.4. klo 10–11, puh. 040 160 9070. Voit olla yhteydessä myös MPS:n konsulttiin Sani Kaajakseen ma 11.4. klo 11.30-13, puh. +358 20 746 9453.

Ota yhteyttä

Mistä on kyse?