uutiset
Arvioitu lukuaika 2 min

Erätauko-säätiö etsii koordinaattoria

Etsimme osa-aikaista koordinaattoria juuri perustettuun Erätauko-säätiöön edistämään dialogisempaa Suomea – oletko sinä etsimämme henkilö?

Kirjoittaja

Anna Solovjew-Wartiovaara

Johtava asiantuntija, Viestintä ja yhteistyösuhteet

Julkaistu

Hurraa!

Jenny ja Antti Wihurin rahasto, Sitra, Suomen Kulttuurirahasto sekä Svenska kulturfonden ovat perustaneet uuden Erätauko-säätiön dialogin lisäämiseksi Suomessa.

Säätiön taustalla on Sitran vuosina 2016-2019 tekemä työ Erätauko-toimintamallin kehittämiseksi ja levittämiseksi. Erätauko syntyi havainnosta, että yhteiskunnallinen keskustelu on tulehtunutta, demokraattinen järjestelmä kaipaa uudistusta ja monimutkaisessa maailmassa dialogin tarve kasvaa. Erätauko on tapa käydä rakentavaa yhteiskunnallista keskustelua niin, että mukaan saadaan eri lähtökohdista tulevat ihmiset tasavertaisesti – ja mukaan saadaan myös heidät, jotka yleensä jäävät herkästi keskusteluiden ulkopuolelle.

Uusi säätiö jatkaa ja kehittää eteenpäin Sitran tekemää työtä sekä yhdistää dialogin parissa Suomessa jo toimivia organisaatioita, jotta dialogiosaaminen leviäisi mahdollisimman laajalle.

Etsimme nyt säätiöön määräaikaista koordinaattoria, 50%

Koordinaattori toimii hallinnollisten tehtävien ja projektien tukena. Lisäksi koordinaattori toimii tapahtumien järjestämisen tukena. Hän myös koordinoi kouluttajien verkostoa (tarjoavat Erätaukoa tuotteena) ja vertaisverkostoa (dialogin ohjaajia, jotka ovat käyttäneet Erätaukoa). Koordinaattori tehtäviin kuuluu myös päivittää Erätauko-verkkosivuja ja muita viestinnän eri kanavia.

Koordinaattorin tehtävässä on eduksi luotettavuus, järjestelmällisyys ja hyvät vuorovaikutustaidot sekä vahvat suomen, ruotsin ja englannin kielen taidot.

Koordinaattorin tehtävä on sinulle mahdollisuus rakentaa urapolkuasi ja ennen kaikkea erityisen mielenkiintoinen mahdollisuus olla luomassa uudenlaista Suomea. Säätiön kautta saat paljon vastuuta, kehittymismahdollisuuden ja sinua työssäsi tukevan, innostavan yhteisön.

Tehtävä on määräaikainen vuoden 2021 loppuun saakka.

Viimeinen hakupäivämäärä on 10.6.2019

Lisätietoja ja hakemukset:

Laura Arikka

Toimitusjohtaja (1.6. alkaen), puh. +358 445 792 686, laura.arikka@gmail.com

Erätauko-säätiö löytyy Twitteristä (@ErataukoSaatio), Instagramista (@erataukosaatio) ja Facebookista.

Soittoaika:

30.5. klo 10-15

5.6. klo 10-12

 

 

 

Mistä on kyse?