uutiset
Arvioitu lukuaika 2 min

Haemme asiantuntijaa kansainväliseen koordinaatiotiimiin

Löytyykö sinulta kansainvälistä kokemusta kiertotalouden edistämisestä? Oletko sydämeltäsi maailmanparantaja, osaamiseltasi asiantuntija ja asenteeltasi tekijä? Hae meille töihin!

Julkaistu

Sitra on kirittänyt Suomea siirtymään kiertotalouteen vuodesta 2015 lähtien. Sitra on myös ollut globaalin siirtymän vauhdittaja World Circular Economy Forumillaan: WCEF – Helsinki 2017, Yokohama 2018, Helsinki 2019, Kanada 2020, vuoden 2021 tapahtumapaikasta neuvotellaan parhaillaan. WCEF:stä on muodostunut yksi keskeisimmistä kansainvälisistä kiertotalouden yhteistyöalustoista ja sen puitteissa olemme kehittämässä ja skaalamassa WCEF:n luomaa ekosysteemiä, joka edistää reilua ja osallistavaa kiertotaloutta.

Haemme nyt kiertotalouden liiketoiminnan kehittämisestä tai edistämisestä kokemusta omaavaa

asiantuntijaa

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 13.1.2020 – 31.12.2021.

Tehtävä edellyttää vahvaa sisältöosaamista hiilineutraalista kiertotaloudesta painottuen erityisesti kiertotalousratkaisujen liiketoimintamahdollisuuksiin. Tehtävässä ovat hyödyksi kansainvälisen toimintaympäristön ja yritysverkostojen tuntemus sekä taito johtaa projekteja. Kokemus kansainvälisten tapahtumien sisällöntuotannosta auttaa tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja erinomaista englannin kielitaitoa.

Tehtävänäsi on

  • tukea ja koordinoida valikoitujen WCEF-foorumeissa esitettävien kansainvälisten selvitysten suunnittelua ja ohjausta
  • osallistua WCEF-tapahtumien suunnitteluun ja sisällöntuotantoon, fokus erityisesti kiertotalouden innovaatioissa, liiketoimintamalleissa sekä liiketoiminnan skaalaamisessa ja rahoittamisessa
  • kehittää kansainvälisiä sidosryhmäsuhteita

 

Odotamme

  • kokemusta kiertotalouden liiketoimintamalleista, niiden kehittämisestä, toimeenpanosta tai edistämisestä
  • vahvaa englanninkielen taitoa ja kokemusta kansainvälisestä yhteistyöstä

 

Arvostamme

  • itsenäistä työotetta ja organisointikykyä sekä hyviä analyyttisiä valmiuksia.
  • sujuvia viestintätaitoja ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • hyvän tiimipelaajan ominaisuuksia

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä innostavassa työyhteisössä, jonka tulevaisuustyön tähtäimessä on Suomi, joka menestyy kestävän hyvinvoinnin edelläkävijänä. Työmme on jo nyt saanut kansainvälistä tunnustusta. Sitra palkittiin Davosissa tammikuussa 2018 Maailman talousfoorumin ja Young Global Leaders -foorumin The Circulars -kilpailussa maailman parhaana kiertotalouden organisaationa julkisen sektorin kategoriassa. Sitran johdolla ja laajassa yhteistyössä on laadittu maailman ensimmäinen kiertotalouden tiekartta.

 

Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si osoitteessa tästä 15.12.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja tapaamme hakijoita myös jo hakuaikana.

 

Lisätietoja tehtävästä:

Mika Sulkinoja, puh. 0503571723, mika.sulkinoja@sitra.fi

to 5.12. klo 10–11, ti 10.12. klo 10–11, pe 13.12. klo 10–12.

 

Ota yhteyttä

Mistä on kyse?