uutiset
Arvioitu lukuaika 2 min

Haemme Assistenttia

Innostutko tiimityön tukemisesta ja työpajojen ja tapahtumien toteuttamisesta?

Julkaistu

Sitran Uusi työelämä ja kestävä talous -teeman Osaamisen aika -avainalueelle haetaan assistenttia kesäkuun loppuun 2019 asti (vuokrahenkilö StaffPoint Oy:n kautta).

Sitran Osaamisen aika – Elinikäisestä oppimisesta kilpailukykyä ja hyvinvointia -avainalueen tavoitteena on tukea yhteiskunnallisia toimijoita Suomessa elinikäisen oppimisen kehittämiseksi. Kolmivuotisen projektikokonaisuuden pyrkimyksenä on vauhdittaa siirtymistä elinikäisen oppimisen politiikkaan, jossa osaamista ja työtä tarkastellaan hyvinvoinnin rakennusaineina.

Tiimissä työskentelee tällä hetkellä 15 henkilöä, joista kymmenkunta täyspäiväisesti.

Assistentin tehtävässä painottuu yhteydenpito sidosryhmiin, tapahtumien ja työpajojen organisointi ja käytännön järjestelyt sekä hankinta- ja sopimusprosessien tukeminen tiiviissä yhteistyössä tiimin kanssa. Työ sisältää myös hallinnollisia tehtäviä, kuten mm. kokousten ja tapaamisten järjestämistä, laskujen käsittelyä ja arkistointia.

Odotamme Sinulta

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi, HSO-sihteeri)
  • vahvaa ja monipuolista kokemusta assistentin tehtävistä sekä tapahtumien toteuttamisesta uudistuvassa toimintakentässä
  • erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tukea tiimiä monipuolisesti ja toimia joustavasti osana tiimityön arkea
  • energistä ja tehokasta työotetta sekä kykyä toimia moneen eri projektiin ja hankkeeseen liittyvissä tehtävissä samanaikaisesti
  • hyviä tietoteknisiä taitoja sekä sähköisten järjestelmien ja työkalujen hallintaa
  • sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa
  • Katsomme eduksi monipuoliset viestintätaidot ja ruotsin kielen taidon.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää organisointi- ja paineensietokykyä. Avainalueen työ on hektistä ja tavoitteellista projektityötä. Assistentilta odotetaan kykyä hypätä nopeasti liikkuvaan junaan sekä oma-aloitteisuutta asioiden eteenpäin viemisessä.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden työskennellä innostavassa työyhteisössä, jonka tulevaisuustyön tähtäimessä on Suomi, joka menestyy kestävän hyvinvoinnin edelläkävijänä.

Kiinnostuitko? Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ja CV:si Staffpointin sivuilla 9.12.2018 mennessä.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita myös hakuajan ollessa käynnissä. Valitettavasti emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Käytämme haastattelun ensimmäisessä vaiheessa videohaastattelua, johon osa hakijoista tulee saamaan kutsun sähköpostilla. Tarkkailethan siis sähköpostiasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa StaffPoint Oy:n rekrytointikonsultti Annika Kuivalainen, p. 020 7206 339, annika.kuivalainen@staffpoint.fi.

Mistä on kyse?