archived
Arvioitu lukuaika 3 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Haemme kiertotalouden asiantuntijaa määräaikaiseen huipputiimiin

Haluatko olla mukana nostamassa Suomea kiertotalouden globaaliksi kärkimaaksi nopeiden kokeiluiden, konkreettisten pilottien sekä pitkän tähtäimen muutospolitiikan avulla? Etsimme kiertotalouden kehitystä ymmärtävää kokenutta osaajaa, joka on alallaan arvostettu, yhteistyökykyinen ja projektityöskentelyyn tottunut innostunut kehittäjä.

Julkaistu

Maailman ensimmäinen kiertotalouden tiekartta näyttää askeleet kestävään menestykseen. Nyt haemme tiekartan toteutukseen kiertotalouden asiantuntijaa osaksi Maailman talousfoorumin palkitsemaa huipputiimiä.

Kiertotalouden kansallinen tiekarttatyö rakentuu nyt vauhdilla. Sitra jatkaa yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa tiekartan toteuttamista vuoden 2019 loppuun. Työ on jo nyt saanut kansainvälistä tunnustusta. Sitra palkittiin Davosissa tammikuussa Maailman talousfoorumin ja Young Global Leaders -foorumin the Circulars -kilpailussa maailman parhaana kiertotalouden organisaationa julkisen sektorin kategoriassa.

Haemme kiertotalouden asiantuntijaa määräaikaiseen huipputiimiin

Haluatko olla mukana nostamassa Suomea kiertotalouden globaaliksi kärkimaaksi nopeiden kokeiluiden, konkreettisten pilottien sekä pitkän tähtäimen muutospolitiikan avulla? Etsimme kiertotalouden kehitystä ymmärtävää kokenutta osaajaa, joka on alallaan arvostettu, yhteistyökykyinen ja projektityöskentelyyn tottunut innostunut kehittäjä.

Etsimme sektorirajat ylittävää kansainvälistä kokemusta uusien ratkaisuiden luonnista tiekartan viiden toisiinsa linkittyvän painopistealueen alueilta: 1) kestävä ruokajärjestelmä, 2) metsäperäiset kierrot, 3) tekniset kierrot, 4) liikkuminen ja logistiikka sekä 5) yhteiset toimenpiteet. Tuotteiden tuputtamisen sijaan saatat omata kokemusta ja näkemystä ansaintamalleista, jotka perustuvat palveluihin sekä älykkäisiin digitaalisiin ratkaisuihin tai osaat ehkä kytkeä kiertotalouden osaksi ilmasto- ja energiastrategioita ja niihin liittyviä toimenpiteitä. Työssäsi vastaat myös erilaisten kiertotalouden selvitysten suunnittelusta, strukturoinnista ja toteutuksesta sekä lopputulosten viestinnästä yhteistyössä muiden tiimin jäsenten ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tiimin jäsenenä pääset vaikuttamaan kiertotalouden avainalueen toteutuksen suunnitteluun sekä avainalueen tavoitteisiin. Tiimi on kooltaan 14 henkilöä ja rakentuu Sitrassa jo työskentelevistä asiantuntijoista sekä nyt haettavasta osaajasta. Tehtävä on määräaikainen (aloitus mahdollisimman pian) ja kestää vuoden 2019 lokakuun loppuun. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Sitran välille.

Edellytämme sinulta

  • vahvaa kokemusta systeemisen muutoksen läpiviennistä, muutosjohtamisesta, mittareiden laadinnasta sekä käytännössä osoitettua kokemusta projektien menestyksekkäästä läpiviennistä.
  • erinomaisia analyyttisia valmiuksia sekä kykyä tuoda yhteen kiertotalouden kannalta keskeiset – osin vastakkaisetkin – sidosryhmät tiiviiseen vuoropuheluun ja ongelmanratkaisuprosessiin, joista syntyy vientikelpoisia kokonaisratkaisuja globaaleihin kestävyysongelmiin, kiertotalouden markkinaa edistäviä politiikkatoimia tai kiertotaloutta valtavirtaistavia muita toimenpiteitä.
  • aktiivista ja monimuotoista viestintäosaamista tiekartan toteuttamiseksi tuloksekkaasti.
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista sekä Suomessa että ulkomailla (arviolta muutama matka puolessa vuodessa).

Arvostamme kansainvälistä työkokemusta.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi viimeistään to 29.3.2018 tämän linkin kautta.


Lisätietoja
antaa:

Projektijohtaja Kari Herlevi, sähköpostitse 22.3 asti: kari.herlevi@sitra.fi tai puhelimitse pe 23.3. klo 09–11, puh. 0294 618 287.

StaffPoint Oy:n konsultti Annika Kuivalainen hakuajalla sähköpostitse annika.kuivalainen@staffpoint.fi tai puhelimitse ke 21.3 klo 12–14, puh. 020 7206 339.

StaffPoint Oy:n konsultti Suvi Kuusisto puhelimitse ti 27.3 klo 13–15, puh. 020 7206 433.

 

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä
Projektijohtaja, Globaali yhteistyö, Kestävyysratkaisut

+358 294 618 287

Mistä on kyse?