uutiset
Arvioitu lukuaika 2 min

Haemme kokenutta viestinnän asiantuntijaa tulevaisuustalon viestintätiimiin

Haluatko viestiä siitä, mitkä asiat vahvimmin vaikuttavat tulevaisuuteemme ja millä keinoin teemme yhdessä tulevaisuudesta paremman? Etsimme viestinnän vankkaa ammattilaista, jolta onnistuu niin kiinnostavien, ymmärrettävien sisältöjen tekeminen kuin asiantuntijoiden sparraaminenkin. Samalla pääset kehittämään suomalaista demokratiaa.

Julkaistu

Sitra on suomalaisten tulevaisuustalo, joka ennakoi, mitkä ilmiöt vaikuttavat tulevaisuuteemme. Teemme töitä asiantuntemuksella ja suurella sydämellä. Kehitämme ja selvitämme uusia ratkaisuja sekä teemme ennakkoluulottomia kokeiluja yhdessä erilaisten toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on reilu, kestävä ja innostava tulevaisuus, jossa ihmiset voivat hyvin maapallon kantokyvyn rajoissa.

Etsimme Sitran viestintätiimiin

vankkaa viestinnän osaajaa ajalle 1.6.2022– 31.3.2026.

Pääset tekemään merkityksellistä työtä luovassa ja näkemyksellisessä työyhteisössä, joka haluaa kehittyä koko ajan paremmaksi. Huomiomme keskiössä ovat nyt erityisesti tulevaisuusteemoja yhdistävän viestinnän ja vuorovaikutteisuuden kehittäminen sekä audion ja videon hyödyntäminen tekstin ohella.

Työhösi kuuluu monipuolinen tulevaisuusviestintä ja sen kehittäminen Sitran eri kanavissa. Lisäksi toimit käynnistyvän Digitaalinen valta ja demokratia -projektin viestintäpartnerina. Projekti pyrkii syventämään ymmärrystä siitä, miten digitaalista valtaa käytetään ja mikä merkitys datalla on demokratialle. Se myös vauhdittaa yhteistoimintaan perustuvia demokratiainnovaatioita, joille on tarvetta niin Suomessa kuin globaalisti.

Odotamme sinulta

 • näyttöä onnistuneesta strategisen viestinnän suunnittelusta ja tekemisestä
 • kokemusta yhteiskunnallisesta viestinnästä
 • kykyä ja halua ilmaisuvoimaisten tekstien kirjoittamiseen
 • ideointikykyä ja kokeilunhalua
 • hyvää ymmärrystä yhteiskunnan rakenteista sekä yhteiskunnallisen vaikuttamisen mekanismeista
 • erinomaisia vuorovaikutustaitoja
 • hyvää suomen ja englannin taitoa, ruotsin kielen taito on etu
 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Arvostamme lisäksi ymmärrystä viestintä- ja tietoympäristön murroksesta ja uusista teknologisista mahdollisuuksista.

Tarjoamme sinulle

 • monipuolisen ja merkityksellisen työn, jonka kautta pääset tukemaan suomalaisten tulevaisuusosaamista ja muutoskykyä
 • mahdollisuuden oppia lisää tulevaisuuteemme voimakkaimmin vaikuttavista asioista
 • innostuneen ja asiantuntevan työyhteisön, jonka sydän sykkii reilun, kestävän ja innostavan tulevaisuuden rakentamiselle

Tehtävä on määräaikainen ajalle 15.6.2022–31.3.2026.

Kiinnostuitko?

Jos tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 10.5.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäjohtaja Elina Ravantti, p. 040 869 1281 keskiviikona 27.4. klo 10–11 ja keskiviikkona 4.5. klo 8–9.

Mistä on kyse?