uutiset
Arvioitu lukuaika 2 min

Haemme kokenutta viestinnän asiantuntijaa

Haluatko viestiä siitä, mitkä asiat vaikuttavat vahvimmin tulevaisuuteemme ja millä keinoin teemme yhdessä tulevaisuudesta paremman? Etsimme viestinnän vankkaa ammattilaista, jolta onnistuu niin sidosryhmäviestintä, kiinnostavien, ymmärrettävien sisältöjen tekeminen kuin asiantuntijoiden sparraaminenkin. Samalla pääset kehittämään tapoja, joilla luodaan Suomeen työtä ja hyvinvointia tuleville sukupolville.

Julkaistu

Sitra on suomalaisten tulevaisuustalo, joka ennakoi, mitkä ilmiöt vaikuttavat tulevaisuuteemme. Kehitämme ja selvitämme uusia ratkaisuja sekä teemme ennakkoluulottomia kokeiluja yhdessä erilaisten toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on reilu, kestävä ja innostava tulevaisuus, jossa ihmiset voivat hyvin maapallon kantokyvyn rajoissa.

Etsimme Sitran viestintätiimiin

vankkaa viestinnän osaajaa

ajalle 1.11.2022–30.9.2025.

Pääset tekemään merkityksellistä työtä luovassa ja näkemyksellisessä työyhteisössä, joka haluaa kehittyä koko ajan paremmaksi. Huomiomme keskiössä ovat nyt erityisesti tulevaisuusteemoja yhdistävän viestinnän ja vuorovaikutteisuuden kehittäminen sekä audion ja liikkuvan kuvan hyödyntäminen tekstin ohella. 

Työhösi kuuluu monipuolinen tulevaisuusviestintä ja sen kehittäminen Sitran eri kanavissa. Toimit myös Kilpailukykyä datasta –projektin viestintäpartnerina. Projektin keskiössä on sidosryhmien kesken tehtävä yhteistyö, jolla luomme yhteyksiä toimijoiden välille, parannamme datan jakamisen ja hyödyntämisen mahdollisuuksia sekä tarjoamme siihen työkaluja.

Odotamme sinulta

 • näyttöä onnistuneesta strategisen viestinnän suunnittelusta ja tekemisestä
 • vankkaa kokemusta sidosryhmäviestinnästä
 • ideointikykyä ja kokeilunhalua
 • hyvää ymmärrystä yrityksille suunnatusta viestinnästä ja monipuolisista vaikuttamisen mekanismeista
 • monipuolista kokemusta kirjoittamisesta sekä kohderyhmälähtöisestä sisällöntuotannosta
 • erinomaisia vuorovaikutustaitoja
 • hyvää suomen ja englannin taitoa, ruotsin kielen taito on etu
 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Arvostamme lisäksi kokemusta B2B-viestinnästä sekä vahvaa ja monipuolista digitaalisen viestinnän osaamista eri alustoilla. Toivomme, että ymmärrät visualisoinnin merkityksen osana laadukasta sisällöntuotantoa. Kuvankäsittely- ja graafisen suunnittelun taidot sekä työkalujen hallinta ovat eduksi (esim. Photoshop ja Adobe Creative Suite). 

Tarjoamme sinulle

 • monipuolisen ja merkityksellisen työn, jonka kautta pääset tukemaan sekä Suomen talouden kestävää kasvua ja kilpailukykyä että suomalaisten muutoskykyä
 • mahdollisuuden oppia lisää tulevaisuuteemme voimakkaimmin vaikuttavista asioista
 • innostuneen ja asiantuntevan työyhteisön, jonka sydän sykkii reilun, kestävän ja innostavan tulevaisuuden rakentamiselle

Tehtävä on määräaikainen ajalle 1.11.2022–30.9.2025.

Kiinnostuitko?

Jos tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 25.9.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Laura Seppälä, puh. 050 331 1886 maanantaina 19.9. klo 15-16 ja torstaina 22.9. klo 10-11.

Mistä on kyse?