uutiset
Arvioitu lukuaika 2 min

Haemme koulutusassistenttia Sitran kestävän talouspolitiikan johtamiskoulutuksen toteutukseen

Sitran yhteiskunnallinen koulutustoiminta pyrkii vahvistamaan suomalaisten päättäjien ja vaikuttajien kykyä tarttua yhdessä tulevaisuuden kannalta keskeisiin yhteiskunnallisiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Oletko etsimämme kokenut ja tehokas organisoija, jolla on todellinen tekijän asenne?

Julkaistu

Koulutustoimintamme perustuu yhteiseen oppimiseen, missä tietoa, ymmärrystä ja todellisuutta rakennetaan yhdessä osallistujien kanssa. Yksikön toiminnan ytimessä ovat kestävän talouspolitiikan johtamiskurssit ja Sitra Lab -toiminta. Tutustu tarkemmin koulutusyksikön toimintaan täällä.

Etsimme nyt Yhteiskunnallisen koulutuksen yksikköön

koulutusassistenttia

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 30.9.2019-31.12.2021.

Työ koostuu kestävän talouspolitiikan johtamiskurssien ja täydennyskoulutusopintomatkan käytännön järjestelyistä. Työtehtävät vaativat laaja-alaista hallintaa ja koordinointia mm. tilojen, tilatekniikan, esitystekniikan, tietotekniikan sekä tarjoilujen osalta sekä ennen että koulutusten aikana ja jälkeen. Toimit tiiviissä yhteistyössä erilaisten yhteistyökumppaneiden sekä oman tiimin kanssa. Vastaat osallistujien kutsuprosessista, osallistujarekrytoinneista ja osallistujaviestinnästä. Lisäksi hallinnoit  kurssien virtuaalista oppimisalustaa. Toimenkuvaasi sisältyy myös vaihtelevia assistenttituen tehtäviä kuten kalenterivarauksia, matkajärjestelyitä, laskujen käsittelyä, kuluseurantaa, kokousassistentin tehtäviä ja sopimus-, hanke- ja asiakashallintoon sekä järjestelmiin liittyviä tehtäviä.

Odotamme

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi, HSO-sihteeri)
  • vahvaa organisointikykyä ja monipuolista kokemusta koulutusten käytännön järjestämisestä (kokemus myös opintomatkojen järjestämisestä eduksi).
  • palveluasennetta, koulutustemme laadun edellyttämää tarkkuutta ja kykyä toimia joustavasti ja luontevasti muuttuvissa tilanteissa kurssien lähijaksojen ja opintomatkojen aikana
  • erinomaisia viestintä-, vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kokemusta asiakaspalvelusta ja/tai vaativien sidosryhmien kanssa työskentelystä
  • hyviä tietoteknisiä taitoja sekä sähköisten järjestelmien ja työkalujen hallintaa (sharepoint-osaaminen ja tapahtumanhallintajärjestelmien esim. Lyyti sekä oppimisalustojen tuntemus eduksi)
  • innostusta ja kiinnostusta yhteiskunnallisen koulutuksen ja oppimisen maailmaan

Tarjoamme

  • monipuolisen ja haastavan työnkuvan
  • dynaamisen työympäristön
  • innostuneet työkaverit
  • näköalapaikan tulevaisuusaiheisten projektien ja koulutusten sekä kiinnostavien sidosryhmien parissa.

Kiinnostuitko? Mikäli tunnistat itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen tästä viimeistään 19.8.2019. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian tai viimeistään 30.9.2019.

Lisätietoja tehtävästä:

Päivi Hirvola, koulutustoiminnon johtaja p. 040 549 8008
6.8. klo 8.30-10.30, 7.8. klo 11.30-13.30 tai 12.8. klo 15.30-17.30

Mervi Porevuo, kestävän talouspolitiikan johtamiskoulutuksesta vastaava johtava asiantuntija p. 050 3583235
8.8. klo 10.00-11.30 ja 13.8. klo 10.00-11.30.

Tutustu Sitraan osoitteessa www.sitra.fi.

Mistä on kyse?