archived
Arvioitu lukuaika 2 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Haemme projektikoordi­naattoria kiertotalous­tiimiin

Haluatko olla mukana nostamassa Suomea kiertotalouden globaaliksi kärkimaaksi nopeiden kokeilujen, konkreettisten pilottien sekä pitkän tähtäimen muutospolitiikan avulla?

Kirjoittaja

Kirsi Jyly

Julkaistu

Oletko etsimämme tehokas ja luova projektiosaaja, jolla on todellinen tekijän asenne?

Kiertotalouden kansallinen tiekarttatyö on nyt toteutuksessa, ja Sitra jatkaa yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa tiekartan toteuttamista vuoden 2019 loppuun.

Etsimme Kiertotalous-avainalueelle valmistumisen kynnyksellä olevaa tai vastavalmistunutta projektikoordinaattoria määräaikaiseen huipputiimiin Helsingin Ruoholahteen. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työsuhde solmitaan 6 kuukaudeksi työntekijän ja StaffPointin välille.

Projektikoordinaattorina toimit yhteistyön fasilitaattorina tiekartan toteutuksessa ja tuet projektien toteutusta, ylläpidät kokonaiskuvaa ja hallinnoit tiekartan projekteja. Lisäksi projektikoordinaattori tukee verkostoitumistilaisuuksien ja työpajojen järjestämistä, ja toteuttaa myös niihin liittyvää viestintää ja raportointia eri kanavissa. Työhön tukea saa tiimin muilta jäseniltä sekä yhteistyökumppaneilta.

Aiempi työkokemus kiertotalouden painopistealueilta (kestävä ruokajärjestelmä, metsäperäiset kierrot, tekniset kierrot, liikkuminen ja logistiikka, yhteiset toimenpiteet) on luonnollisesti eduksesi. Osaat esittää ideoita innostavasti ja langat pysyvät käsissäsi kiireenkin keskellä. Osaat myös suunnitella erilaisia kehittämisen malleja ja olet kiinnostunut oppimaan niistä lisää. Osaat itsenäisesti edistää projekteja ja yhdessä määriteltyjä tavoitteita. Lisäksi omaat ehkä kokemusta ja näkemystä erityisesti ansaintamalleista, jotka perustuvat palveluihin sekä älykkäisiin digitaalisiin ratkaisuihin.

Tiimin jäsenenä pääset vaikuttamaan koko kiertotalouden avainalueen tarkempaan toteutukseen, suunnitteluun sekä avainalueen tavoitteisiin.

Edellytämme sinulta

 • Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
 • Tavoitteellista, itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
 • Aktiivisuutta etsiä uusia näkökulmia ja ratkaisuja kehitystarpeisiin
 • Innostavaa otetta tekemiseen ja kykyä erilaisten sidosryhmien hallintaan
 • Valmiutta työskennellä projektiluontoisessa työssä
 • Hyviä kommunikointi- ja viestintätaitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

 • Mielenkiintoisen ja vauhdikkaan työn Kiertotalous-avainalueella huippuasiantuntijoiden parissa
 • Lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedun sekä työmatkaedun

Arvostamme

 • Aiempaa työkokemusta projektiluontoisista asiantuntijatehtävistä
 • Näyttöä tehokkaasta projektien toteutuksesta

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat tämän tilaisuuden mullistavan ammatillisen kehityksesi, lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi rekisteröitymällä työnhakijaksi osoitteessa www.staffpoint.fi. Käsittelemme hakemuksia ja käynnistämme haastatteluvaihetta jo hakuaikana.

Ensimmäinen haastattelukierros suoritetaan videohaastattelutyökalun avulla, joten osa hakijoista tulee saamaan kutsun videohaastatteluun sähköpostiinsa. Valitettavasti emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Hakuaika päättyy: 31.10.2017

Mistä on kyse?