uutiset
Arvioitu lukuaika 2 min

Haemme Sitraan tulevaisuustyön tueksi lakimiestä

Oletko tehokas juridiikan moniosaajaa ja uusia haasteita vailla?

Julkaistu

Sitra on suomalaisten tulevaisuustalo, joka ennakoi, mitkä ilmiöt vaikuttavat tulevaisuuteemme. Kehitämme ja selvitämme uusia ratkaisuja sekä teemme ennakkoluulottomia kokeiluja yhdessä erilaisten toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on reilu, kestävä ja innostava tulevaisuus, jossa ihmiset voivat hyvin maapallon kantokyvyn rajoissa.

Oletko sinä kiinnostunut liittymään vastuullisen tulevaisuuden tekijöiden joukkoon?

Mikäli vastasit kyllä, saatat olla juuri oikea henkilö Sitran asiantuntevaan lakitiimiin. Haemme lakimiestä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työskentelet lakiasiat-toiminnossa yhteistyössä toiminnon muiden lakimiesten kanssa hoitaen Sitran juridisia toimeksiantoja. Lakimiehen tehtäväkenttä Sitrassa sisältää laajalti sopimusoikeutta, julkisia hankintoja, tietosuojaa, hallinnon yleislakeja sekä valtiontukikysymyksiä. Myös rahoitustoimintaan liittyvät sopimukset, immateriaalioikeudet ja rahastosijoittamiseen liittyvät sopimukset kuuluvat Sitran lakimiesten tehtäviin.

Sopimusoikeuden osalta keskeisessä osassa ovat erilaiset toimeksianto-, yhteistyö-, ja rahoitussopimukset ja niihin liittyvät kysymykset. Pääosa Sitran toteuttamista hankinnoista koskee erilaisia asiantuntija- ja muita palveluhankintoja. Käsittelemme myös muun muassa julkisuuslain mukaisia tietopyyntöjä ja vastaamme Sitran sisäisistä lakiasioista.

Odotamme Sinulta

  • oikeustieteellistä loppututkintoa (oikeustieteen maisteri tai vastaava aiempi oikeustieteellinen loppututkinto)
  • kokemusta ja osaamista erilaisten sopimusten laatimisesta
  • hankintalainsäädännön ja erilaisten hankintamenettelyiden käytännön tuntemusta
  • osaaminen tietosuojaa, hallinnon yleislakeja, valtiontukikysymyksiä sekä rahoitus- ja sijoitustoiminnan sopimuksia koskien katsotaan eduksi
  • ratkaisukeskeisyyttä ja kehittämismyönteisyyttä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • hyviä vuorovaikutus-, kommunikointi- ja esitystaitoja ml. suullinen ja kirjallinen ilmaisu
  • asiakaspalveluhenkisyyttä sekä valmiutta uuden oppimiseen
  • sujuvaa englannin kielen taitoa
  • kokemusta työskentelystä organisaation juridisena tukena

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät yhteiskunnallisesti merkityksellisessä työssä sekä mahdollisuuden työskennellä innostavassa, kansainvälistyvässä ja mukavassa työyhteisössä Helsingin Ruoholahdessa. Sovellamme etätyömahdollisuutta ja yleisiä työaikajoustoja. Tule mukaan vastuullisen tulevaisuuden tekijöiden joukkoon!

Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si osoitteessa careers.mps.fi 17.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa lakiasiainjohtaja Jorma Jaalivaara tiistaina 12.10. klo 14.00–15.30, puh 050-303 9005. Voit olla yhteydessä myös MPS:n konsulttiin Sani Kaajakseen keskiviikkona 6.10. klo 12-13.30, puh. +358 20 746 9453.

Mistä on kyse?