uutiset
Arvioitu lukuaika 2 min

Haemme strategia- ja ennakointitiimien tueksi assistenttia

Oletko taitava hankehallinnassa ja organisoinnissa? Innostutko työpajojen ja tilaisuuksien toteuttamisesta?

Julkaistu

Sitra on suomalaisten tulevaisuustalo, joka ennakoi tulevaisuuteen vaikuttavia ilmiöitä, kehittää ja selvittää uusia ratkaisuja ja tekee ennakkoluulottomia kokeiluja yhdessä eri sektoreiden kanssa. Toimintaamme ohjaa visio, jonka mukaan Suomi ja suomalaiset menestyvät rakentamalla reilua, kestävää ja innostavaa tulevaisuutta, jossa ihmiset voivat hyvin maapallon kantokyvyn rajoissa. Strategiamme mukaisesti tavoittelemme laaja-alaisia yhteiskunnallisia muutoksia ja vaikuttavuutta.

Mikäli vastasit kyllä edellisiin kysymyksiin, saatat olla juuri oikea henkilö Sitran strategia- ja ennakointitoimintoon. Haemme assistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen opintovapaan sijaisuuteen 30.9.2022 asti.

Sitran strategia- ja ennakointitoiminnossa tuotamme tulevaisuustietoa yhteiskunnallisella ennakoinnilla ja analyysilla. Tehtävänämme on vahvistaa ihmisten tulevaisuusajattelua sekä kykyä vaikuttaa tulevaisuuden kehityssuuntiin. Tuemme sitralaisia strategiatyössä ja vaikuttavuuden arvioinnissa.

Assistenttina olet strategia- ja ennakointitiimien tukena projektityössä ja erilaisten sisäisten ja ulkoisten prosessien toteuttamisessa. Tuet tiimejä hankehallinnassa, esimerkiksi hankinta- ja sopimusprosesseissa, materiaalien kokoamisessa, asiakirjojen arkistoinnissa ja erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämisessä. Työssäsi olet yhteydessä sisäisiin ja ulkoisiin yhteistyötahoihin ja kumppaneihin.

Odotamme Sinulta 

 • monipuolista kokemusta assistentin tehtävistä
 • erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
 • suunnitelmallisuutta ja hyvää organisointi- ja paineensietokykyä.
 • hyviä tietoteknisiä taitoja sekä osaamista ja kiinnostusta sähköisten järjestelmien ja työkalujen käyttöön sekä työtapojen kehittämiseen
 • aktiivista ja itsenäistä työotetta sekä kykyä toimia moneen eri asiaan liittyvissä tehtävissä samanaikaisesti
 • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kieli katsotaan eduksi
 • tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi, HSO-sihteeri).

Tarjoamme Sinulle

 • monipuolisia assistentin tehtäviä yhteiskunnallisesti merkityksellisessä työssä
 • tilaisuutta olla osana Sitran strategia- ja ennakointitoiminnon vauhdikasta, innostunutta ja laaja-alaisesti maailmaa ja tulevaisuutta tarkastelevaa työyhteisöä
 • Sitran assistenttien verkoston, joka tukee osaamisen sekä ajankohtaisten asioiden ja  hyvien käytäntöjen jakamisessa
 • nykyaikaiset työtilat ja -välineet Helsingin Ruoholahdessa, sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön.

Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 26.9.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Strategia- ja ennakointitoiminnon johtaja Katri Vataja ti 21.9. klo 15–16 ja 23.9. klo 10-11, puh. +358 294 618 230. Voit olla yhteydessä myös MPS:n konsulttiin Sani Kaajakseen pe 17.9. klo 13-14.30, puh. +358 20 746 9453.

Mistä on kyse?