uutiset
Arvioitu lukuaika 2 min

Kiertotalouden ja luontokysymysten harjoittelija, liity joukkoomme!

Oletko kiertotalouden ja luonnon monimuotoisuuden tuleva huippuosaaja? Tunnetko jo kiertotalouden ja luonnon monimuotoisuuden kotimaista ja kansainvälistä kenttää? Oletko kiinnostunut toteuttamaan vaikuttavia kokeiluja ja rakentamaan alan verkostoja? Oletko myös kiinnostunut yhteiskunnallisesta kehittämisestä sekä kestävästä ja reilusta tulevaisuudesta?

Julkaistu

Etsimme kahdelle kuuden kuukauden harjoittelujaksolle kiertotalouden ja luontokysymysten

harjoittelijoita

Joulukuussa 2020 julkistetun Sitran päivitetyn strategian painopisteisiin kuuluvat sekä kestävä ja reilu ekologinen jälleenrakentaminen että tavoite monimuotoisesta luonnosta hyvinvoinnin edellytyksenä, osana kymmenen painopisteen joukkoa.

Sitran päivitetyn strategian myötä kiertotaloudessa tullaan keskittymään vahvasti siihen, miten kiertotalouden keinoilla voidaan hillitä luontokatoa ja vahvistaa luonnon monimuotoisuutta.

Sitran Luontoa vahvistava kiertotalous -projektin tavoitteena on saada talous ja ihmiset tukemaan globaalin kestävyyskriisin, ilmastonmuutoksen ja luontokadon ratkaisua sekä takaamaan hyvinvoinnin tasa-arvoisempi jakautuma. Projekti työskentelee sen eteen, että reilun ja osallistavan kiertotalousyhteiskunnan parhaat ratkaisut saadaan skaalattua globaalin kestävyyskriisin ratkaisemiseksi. 30.6.2022 saakka jatkuva projekti sijoittuu Sitrassa Kestävyysratkaisut -toimintoon.

Tarjolla on kaksi harjoittelijan tehtävää. Harjoittelun aikana pääset kokeilemaan osaamistasi erilaisissa kiertotalouden avustavissa tehtävissä – esimerkiksi selvitysten, kokeilujen ja työpajojen parissa. Harjoittelut ovat kuuden kuukauden mittaisia. Ensimmäinen harjoittelujakso alkaa toukokuussa 2021 ja toinen syyskuussa 2021. Tarkemman ajankohdan voimme sopia yhdessä.

Tehtävä sopii esimerkiksi opintojen loppuvaiheessa olevalle, ensimmäistä työtä etsivälle aloittelevalle asiantuntijalle tai myös uravaihdosta suunnittelevalle.

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on kiertotalouteen, luonnonvarojen kestävään käyttöön sekä luonnon monimuotoisuuteen liittyvää kokemusta opintojesi kautta.

Odotamme sinulta myös kykyä tukea kiertotalouden ja luontokysymysten parissa työskenteleviä asiantuntijoita ja tarttua myös itse toimeen. Omaat myös erinomaiset vuorovaikutustaidot, tuotat sujuvasti kiertotalouteen ja luonnon monimuotoisuuteen liittyviä tekstejä myös englanniksi. Hallitset toimisto-ohjelmistot sekä sinulla on kykyä heittäytyä uusiin tilanteisiin. Työn monipuolisuuden ja nopean rytmin vuoksi odotamme, että sinulla on tuntumaa hektisessä toimintaympäristössä toimimisesta. Tartut myös rutiinitehtäviin asianmukaisella otteella.

Mitä tarjoamme

Vauhdikkaan työympäristön ja tiimin, jossa monenlaiset osaajat tekevät töitä yhdessä. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä kanssamme kansainvälisesti kiinnostavaa kiertotalouden ja luontokysymysten kokonaisuutta ja oppia kanssamme koko ajan uutta. Työharjoittelu on palkallinen, laitathan palkkatoiveesi hakemukseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektijohtaja Kari Herlevi puh. +358 (50) 463 9397, 11.3 klo 9-9.45 ja 15.3 klo 9-9.45.

Jätä hakemuksesi viimeistään 17.3.2021.

Ota yhteyttä

Mistä on kyse?