uutiset
Arvioitu lukuaika 2 min

Kiertotalous- ja luontoviestinnän harjoittelija – hae meille!

Kiinnostavatko ilmastokriisin hillintä ja luontokadon pysäyttäminen? Luonnistuuko vaikeiden asioiden tekeminen ymmärrettäväksi? Haluatko oppia lisää kiertotaloudesta ja kestävästä tulevaisuudesta?

Julkaistu

Ai kiinnostaa? Hae siis Sitran viestintätiimiin kiertotalous- ja luontoviestinnän harjoittelijaksi.

Arkemme, tapamme tehdä päätöksiä ja yritysten liiketoiminta voivat mahtua maapallon kantokyvyn rajoihin. Yksi Sitran kolmesta teemasta onkin nimeltään kestävyysratkaisut: etsimme ja toteutamme ratkaisuja, jotka vahvistavat luonnon monimuotoisuutta sekä hillitsevät ilmastonmuutosta ja luonnonvarojen ylikulutusta. Meille tärkeä aihe on kiertotalous, jota Sitra on edistänyt Suomessa jo vuodesta 2015.

Etsimme nyt

harjoittelijaa

Sitran viestintätiimiin kehittymään kiertotalous- ja luontoviestinnän osaajaksi.

Harjoittelun aikana pääset tekemään monipuolisia viestinnän tehtäviä Sitran omien kanavien sisällöntuotannosta mediaviestinnässä avustamiseen sekä kampanjoista tapahtumien suunnitteluun ja markkinointiin. Työskentelet ennen kaikkea Sitran kiertotalousprojektien parissa, mutta pääset mukaan myös laajemmin talon ilmasto- ja luontoaiheiden viestintään.

Halutessasi voit myös olla mukana kehittämässä Sitran somekanavia ja niiden sisällöntuotantoa. Emme edellytä visuaalisen viestinnän osaamista.

Harjoittelun kesto on kuusi kuukautta, ja se alkaa kevään aikana, mieluiten jo toukokuussa. Tarkasta aloitusajasta voidaan sopia valitun hakijan kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta terävää kynää, ymmärrystä eri viestintäkanavien mahdollisuuksista ja ennen kaikkea halua oppia lisää kestävyyskysymyksistä sekä niistä viestimisestä. Työhön kuuluu jonkin verran rutiininomaista työtä, mutta tältä eivät välty talon asiantuntijatkaan.

Tiimin työhön ja myös harjoitteluun kuuluu paljon hommia Sitran kansainvälisten sidosryhmien kanssa, joten sujuva kirjallinen ja suullinen englannin kielitaito on välttämätön. Koska työskentelemme toistaiseksi etänä, odotamme sinulta etäajan vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä melko itsenäisesti.

Harjoittelu sopii mainiosti esimerkiksi opintojen loppuvaiheessa olevalle tai vastavalmistuneelle tulevaisuuden tekijälle, jolla on jo hieman kokemusta ammattimaisessa viestintäympäristössä toimimisesta.

Mitä tarjoamme?

Harjoittelu tarjoaa mahdollisuuden oppia lisää kiertotalouden edistämisestä, ilmastokriisin hillinnästä ja luontokadon pysäyttämisestä viestinnän keinoin. Pääset kehittymään monipuolisissa viestinnän tehtävissä ja työskentelemään myös Sitran kansainvälisten sidosryhmien kanssa. Pakettiin kuuluu totta kai ohjausta ja vertaistukea viestintätiimiltämme.

Työharjoittelu on palkallinen, laitathan palkkatoiveesi hakemukseen. Hakuaika päättyy perjantaina 9.4.2021.

Lisätietoja harjoittelusta antaa Sitran kiertotalousprojektien viestinnästä vastaava asiantuntija Antti Lehtinen p. 050 534 5171 seuraavina ajankohtina:

ma 29.3. klo 10–11
ke 31.3. klo 13–15
ti 6.4. klo 15–16

Jätä hakemuksesi täällä 9.4.2021 mennessä!

Ota yhteyttä

Mistä on kyse?