Arvioitu lukuaika 1 min

Osallistu kyselyyn: Hyvinvointi 2020 ja sote-palvelut

Photo: Daniel Schildt

Julkaistu

Millaisena terveys ja hyvinvointi näyttäytyvät vuonna 2020? Millaisia sosiaali- ja terveyspalveluja tuolloin tarvitaan?

Kutsumme Sinut ideoimaan, miten haluaisit ylläpitää terveyttäsi ja hyvinvointiasi tulevaisuudessa sekä millaisia sosiaali- ja terveyspalveluja tarvitsisit, jotta ne tukisivat huomisen arkea ja arjen käytänteitä.  
Tarve nykyistä yksilöllisempään terveyttä ja hyvinvointia ylläpitäviin ja niitä edistäviin ratkaisuihin kasvaa. Pelkkä sairauden hoito ei enää riitä. Työkalut ja taidot osallistua palveluiden tuottamiseen lisääntyvät samalla kun terveyttä ja hyvinvointia seurataan kasvavassa määrin erilaisilla laitteilla ja palveluilla. Oikeus valita palvelut korostuu.

Vastaamalla kyselyyn 30.5. mennessä, voit osallistua Polar Loop -aktiivisuusrannekkeen arvontaan.  Kyselyn tuloksia käsitellään 5.6. Huomisen asiakas -työpajassa ja tulokset julkaistaan Sitran Huomisen asiakas -raportissa myöhemmin tänä vuonna.

Ota yhteyttä
 
Eveliina Huurre

Aihe

Sote-rahoitus

Terveydenhuollon ongelmina pidetään muun muassa palvelujen käyttäjien keskinäistä epätasa-arvoisuutta ja asiakaslähtöisyyden, koordinaation, kannustimien sekä kustannusten ja laadun läpinäkyvyyden puutetta. Nykyinen järjestelmä keskittyy sairauksien hoitoon, mutta ei tue terveyden edistämistä.

Julkaistu

Mistä on kyse?