archived
Arvioitu lukuaika 1 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

SAFAn TunnustusPAANU Vihreä Kaupunki -dokumenttiohjelman tekijälle

Suomen Arkkitehtiliitto SAFAn kestävän kehityksen palkinto TunnustusPAANU 2010 myönnettiin 3.2.2011 Pasi Toiviaiselle (s. 1967). Toiviainen palkittiin ilmastonmuutoksen ja ekologisesti kestävän rakentamisen tuomisesta monipuolisesti sekä rakennusalan ammattilaisten että suuren yleisön tietoisuuteen.

Julkaistu

Suomen Arkkitehtiliitto SAFAn kestävän kehityksen palkinto 
TunnustusPAANU 2010 myönnettiin 3.2.2011 Pasi Toiviaiselle
(s. 1967). Toiviainen palkittiin ilmastonmuutoksen ja ekologisesti kestävän rakentamisen tuomisesta monipuolisesti sekä rakennusalan ammattilaisten että suuren yleisön tietoisuuteen.

Syksyllä 2010 Yle TV1:llä esitetty Toiviaisen toimittama kaksiosainen ”Vihreä kaupunki” esitteli laajalti eurooppalaista ekologisesti kestävää rakentamista saaden runsaasti myönteistä huomiota.

Pasi Toiviainen on työssään tuonut esille ekologisen rakentamisen ja arkkitehtuurin erilaisia näkökulmia yksinkertaisista, luonnonmukaisista rakennuksista high-tech luomuksiin saakka. Tämä siitäkin huolimatta, että luonnonmukaiset talot ovat lähimpänä hänen omaa idealiaan.

Asukkaiden herättely hyvien esimerkkien avulla vaatimaan nykyistä ekologisempia rakennuksia ja ympäristöjä on yksi tapa saada konservatiivinen rakennusala kehittämään kestäviä ratkaisuja nykyistä nopeammin.

Sitran Energiaohjelma tuki Ylen ja Arten yhteistyössä tuottamaa Vihreä kaupunki – dokumenttiohjelmaa.

Lue SAFAn tiedote »
Lue lisää TunnustusPaanusta »

Mistä on kyse?