archived
Arvioitu lukuaika 1 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Sitra rekrytoi: Haemme IT-projektihallinnan asiantuntijaa

Julkaistu

Sitran käynnistämässä Isaacus-hankkeessa kehitetään kansallista hyvinvoinnin palveluoperaattoria. Palveluoperaattori yhdistää tulevaisuudessa hyvinvoinnin tietovarannot ja niiden käyttäjät sujuvasti ja turvallisesti. Näin osallistetaan yksilöitä, edistetään hyvinvointia ja luodaan jatkuvasti oppiva hyvinvoinnin ja terveyden ekosysteemi. Isaacus-hankkeen yhden tärkeän kokonaisuuden muodostavat yhteistyökumppaneidemme pilottiprojektit.

Haemme Isaacus-hankkeeseen projektihallinnan asiantuntijaa. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2017 asti.

Asiantuntijan päävastuuna on yhteistyökumppaneiden pilottiprojektien koordinointi ja siihen liittyvä viestintä. Projektihallinnan tehtävien lisäksi hän osallistuu tarpeen mukaan myös muihin hankkeen tehtäviin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää usean vuoden työkokemusta projektihallinnasta sekä IT-alan käsitteiden ja teknologioiden tuntemusta. Eduksi katsotaan kokemus julkishallinnolle suunnatuista projekteista. Hakijalta edellytetään lisäksi hyviä kommunikointi- ja neuvottelutaitoja sekä paineensietokykyä. Hakijalla tulee olla soveltuva korkeakoulututkinto sekä hänen tulee hallita Sharepointin, MS Projectin sekä muiden MS Office -toimistotyökalujen käyttö.

Hakuaikaa on pidennetty 14.8. asti. Lähetä hakemuksesi ja CV palkkapyyntöineen sähköpostitse rekrytointi@sitra.fi.

Lisätietoja antaa johtava asiantuntija Jaana Sinipuro +358 50 566 7113. Hän on tavoitettavissa 3.8. klo 10-12 sekä 9.8. klo 15-17. 

Mistä on kyse?