artikkelit
Arvioitu lukuaika 2 min

App2Day

Julkaistu

 

App2Day on sosiaalinen kalenterisovellus, joka tekee arjen suunnittelusta helppoa säästäen aikaa, vaivaa ja rahaa. Sovellus on suunniteltu erityisesti perheille, seuroille ja erilaisille yhteisöille.

App2Day keskittää kaikki tapahtumat ja niihin liittyvän kommunikaation yhteen paikkaan. Ilmoittautumiset, kimppakyydit, kuvat, muistot, tiedotukset ja keskustelut hoidetaan kätevästi tapahtumiin liitettynä. Näin koko verkosto on ajantasalla tapahtumista ja käyttäjän ei enää tarvitse kopioida kalenterimerkintöjä paikasta toiseen.

App2Day on myös visuaalinen ja henkilökohtainen päiväkirja, johon voi tallentaa myös muistot kuvina. Mahdollisuus sopia kimppakyydeistä tapahtumiin säästää rahaa ja luontoa. Lisäksi sovelluksessa on yleiset kalenteriominaisuudet, kuten muistutukset, toistuvat tapahtumat ja navigointi tapahtumapaikalle.

Palvelua kehitetään jatkuvasti asiakaspalautteen perusteella. Samalla kehitämme lisäominaisuuksia tukemaan urheiluseurojen toimintaa, tiedottamista ja erilaisia käyttäjärooleja.

Testikäyttäjämme ovat jo rakastuneet palveluumme ja haluamme helpottaa muidenkin päivittäistä arkea App2Dayn avulla. Palvelu julkaistaan Suomessa helmikuun aikana ja sen jälkeen maailmanlaajuisesti.

Tavoitteenamme on rakentaa App2Day-palvelusta globaali menestystarina.

App2Day on yksi Fiksu arki -yrityskilpailun voittajista.

Mistä on kyse?