Poiminnat
Arvioitu lukuaika 1 min

Business Finland: Hae mukaan pk-yritysryhmille tarkoitettuun rahoituspalveluun ja ota askel kohti kansainvälisiä markkinoita

Business Finland on avannut Group Explorer -rahoituspalvelun, jossa yritysryhmät voivat kehittää kansainvälistymisvalmiuksia​an. Rahoituksen haku päättyy 30.6.2019.

Julkaistu

Business Finlandin Group Explorer -rahoitusta voivat hakea vähintään neljän pienen ja keskisuuren yrityksen ryhmät.

Rahoitusta kannattaa hakea, mikäli yritysryhmä tarvitsee taustatietoja kansainvälisistä liiketoimintamahdollisuuksista tai kontakteja ja palveluntarjoajan kansainvälisen liiketoiminnan kartoittamisen tueksi.

Se sopii siis hyvin esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan pk-yrityksille, jotka haluavat kokeilla siipiään kansainvälisillä markkinoilla.

Milloin?

Rahoitushaku yritysryhmille on avautunut 24.4. Tässä kokeiluhaussa pyritään myöntämään rahoitus noin kymmenelle yritysryhmälle. Hakemusten viimeinen jättöaika on 30.6.2019.

Rahoituksen suuruus

Business Finlandin myöntämän rahoituksen määrä on 10 000–20 000 euroa ja se kattaa 50 prosenttia yrityksen osuudesta hankkeen budjetista. Koko yritysryhmän budjetti on 100 000–200 000 euroa. Yritysryhmän suurin mahdollinen yhteenlaskettu avustus on 100 000 €. Rahoitus on avustusta, jota yrityksen ei tarvitse maksaa takaisin. Group Explorer on Euroopan komission määrittelemää de minimis -tukea.

Lisätietoja

Lue lisää Business Finlandin verkkosivuilta

Sitra on kehittänyt sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialalla toimivien pk-yritysten liiketoimintaedellytyksiä, kilpailukykyä ja verkottumista Soteuttamo ja Sote-kiihdyttämö -hankkeissa

Mistä on kyse?