Julkaistu 16.12.2017

Järvi-Saimaa lähtee kehittämään kestävää ruokajärjestelmää kilpailulla

Järvi-Saimaalla potkaistiin ruoan kiertotalousverkoston kehittäminen käyntiin kilpailulla.

Juvalla, Sulkavalla ja Rantasalmella etsitään kestävään ruokajärjestelmään liittyviä kokeiluja, jotka liittyvät esimerkiksi järvikalan jalostusasteen nousuun tai kokonaan uusiin tuotteisiin. Tavoitteena on rakentaa yhteistyössä kaikkien Järvi-Saimaan toimijoiden kanssa alueellisesti kestävä ruokajärjestelmä. Kilpailuun voi hakea tammikuun 2018 loppuun mennessä.

Järvi-Saimaan Palvelut Oy (JSP) vastaa kilpailun toteuttamisesta ja kehittää alueellista kestävää ruokajärjestelmää Järvi-Saimaalla. Järvi-Saimaa on yksi Sitran alueellinen kestävä ruokajärjestelmä -hankkeen neljästä alueesta.

 

Lue lisää Juvan Lehdestä: https://www.juvanlehti.fi/2017/12/15/jsp-lahtee-kehittamaan-kestavaa-ruokajarjestelmaa-kilpailulla-haetaan-uusia-kokeiluja-ja-niille-myonnetaan-rahaa/ 

Mistä on kyse?