Juvalla, Sulkavalla ja Rantasalmella etsitään kestävään ruokajärjestelmään liittyviä kokeiluja, jotka liittyvät esimerkiksi järvikalan jalostusasteen nousuun tai kokonaan uusiin tuotteisiin. Tavoitteena on rakentaa yhteistyössä kaikkien Järvi-Saimaan toimijoiden kanssa alueellisesti kestävä ruokajärjestelmä. Kilpailuun voi hakea tammikuun 2018 loppuun mennessä.
Järvi-Saimaan Palvelut Oy (JSP) vastaa kilpailun toteuttamisesta ja kehittää alueellista kestävää ruokajärjestelmää Järvi-Saimaalla. Järvi-Saimaa on yksi Sitran alueellinen kestävä ruokajärjestelmä -hankkeen neljästä alueesta.
Lue lisää Juvan Lehdestä: https://www.juvanlehti.fi/2017/12/15/jsp-lahtee-kehittamaan-kestavaa-ruokajarjestelmaa-kilpailulla-haetaan-uusia-kokeiluja-ja-niille-myonnetaan-rahaa/
Suosittelemme
Tästä eteenpäin.