Julkaistu 07.12.2017

Jyväskylään puuhataan proteiinikierto­talouden Piilaaksoa

Jyväskylän yliopiston tähtäimessä on tehdä Jyväskylästä proteiinikiertotalouden Piilaakso.

Jyväskylässä on lähdetty kehittämään kestävämpää alueellista ruokajärjestelmää. Jyväskylän yliopiston vetämässä hankkeessa Keski-Suomesta pyritään tekemään kestävämpi ja omavaraisempi proteiinien osalta.

Hanke on yksi neljästä alueelliseen kestävään ruokajärjestelmään kuuluvasta alueesta, joiden kehittämistä Sitra tukee.

 

Lue lisää Tekniikasta & Taloudesta:

 https://www.tekniikkatalous.fi/tiede/kestava_kehitys/jyvaskylaan-puuhataan-proteiinikiertotalouden-piilaaksoa-sai-600-000-euron-rahoituksen-6690630 

Mistä on kyse?