artikkelit
Arvioitu lukuaika 2 min

Mä osaan -podcastissa kolme julkkista kertoo suhteesta omaan osaamiseensa 

Oman osaamisen huomaaminen auttaa pärjäämään elämässä. Mä osaan -podcastissa Teemu Potapoff keskustelee Elina Gustafssonin, Jari Sarasvuon ja Palefacen kanssa oman osaamisen huomaamisesta ja sen näkyväksi tekemisestä.

Kirjoittaja

Julkaistu

Omien vahvuuksien ja taitojen tunnistaminen tuo mukanaan paljon hyvää. Jokaisella on monenlaista, arvokasta osaamista, ja sitä karttuu erilaisissa ympäristöissä jatkuvasti elämän varrella.

Kolme julkisuudesta tuttua henkilöä, Elina Gustafsson, Jari Sarasvuo ja Paleface pohtivat Mä osaan -podcastissa Teemu Potapoffin vieraina omaa osaamistaan ja mikä heitä on auttanut tunnistamaan taitojaan ja tekemään niitä näkyväksi.

Mä osaan -podcast on tehty Osaaminen näkyviin -viikoille yhteistyössä Osaamisen aika -podcastin kanssa. Sarjan tavoitteena on herättää kuuntelijoissa halu pohtia omaa osaamista ja taitoja.

Elina Gustafsson

Yli sata ottelua nuoratussa neliössä määritteli Elina Gustafssonin elämää vuosien ajan. Yksi Suomen kaikkien aikojen kovimmista naisnyrkkeilijöistä loi arvostetun uran, kunnes terveysongelmat pakottivat hänet kalibroimaan kaiken uudelleen. Miten Elina löysi nyrkkeilyn ja huomasi omaavansa lajin salat? Mitä urheilu-urallaan oppimiaan asioita ja kykyjä hän on pystynyt hyödyntämään siviilissä?

Jari Sarasvuo

Jari Sarasvuo on eittämättä yksi Suomen tunnetuimmista mediahahmoista. Mies on luonut uraa niin toimittajana, juontaja, kirjailijana kuin muiden ihmisten valmentajana. Miten muita ihmisiä neuvova ja valmentava mies katsoo työhistoriaansa ja oman osaamisensa polkua? Mitkä asiat ovat ne, jotka Sarasvuo voi sanoa osaavansa.

Paleface

Räppäri Paleface on tullut tunnetuksi muusikkona, mutta nykyisin hän haluaa myös tulla tituleeratuksi kirjailijana. 10-vuotiaasta asti räpännyt Karri Miettinen alias Paleface on luonut mittavan uran alalla, jossa lopputulos nojaa luovaan osaamiseen ja sen jatkuvaan kehittämiseen. Miten luovan osaamisen voi tunnistaa? Entä miten sitä voi kehittää entistä paremmaksi, jotta pitkäkestoinen ura on mahdollinen?

 

Voit kuunnella Mä osaan -podcastin seuraavilta alustoilta: Podplay, Spotify, Apple ja Google sekä kaikilta muilta avointa RSS-fiidiä lukevilta pieniltä alustoilta.

Tutustu Osaaminen näkyviin -viikkoihin ja osaamisen tunnistamisen työkaluihin.

Kuuntele myös Osaamisen aika -podcasteja elinikäisestä oppimisesta.

Mistä on kyse?