Poiminnat
Arvioitu lukuaika 1 min

Poikkeusajan dialogit lisäsivät rakentavaa keskustelua aikana, jolloin sitä suuresti tarvittiin

Poikkeusajan dialogit syväluotasivat kriisivuoden ristiriitaisia kokemuksia. Yli 1600 ihmistä kokoontui poikkeuksellisen vuoden aikana 232 keskusteluun.

Kirjoittaja

Julkaistu

Yli odotusten onnistuneet dialogit koottiin yhteenvedoiksi, joista muodostuu moniulotteinen ja eritelty kokonaiskuva yhteiskuntamme tämänhetkisestä olotilasta. Kokosimme koko vuoden keskustelujen koonnit yhdelle sivulle: Poikkeusajan dialogit

“Kyseessä on ollut ainutlaatuinen kansalaisten ja viranomaisten yhteisponnistus, joka on lisännyt ymmärrystä ja rakentanut luottamusta vaikeiden aikojen paineissa. Esiin on piirtynyt koko koronan ajan päivittynyt kokonaiskuva yhteiskunnastamme”, valtiovarainministeriö kertoo tiedotteessaan.

”Poikkeusajan dialogit ovat olleet erittäin tärkeitä. Tarve rakentavalle yhteiskunnalliselle keskustelulle on suuri tilanteessa, jossa demokratiaa haastetaan. Aito dialogi lisää sekä ymmärrystä että luottamusta, ja niiden vahvistamisen eteen teemme työtä myös Sitrassa”

Sitran yliasiamies Jyrki Katainen

Lue koko tiedote valtiovarainministeriön sivuilta: Poikkeusajan dialogit syväluotasivat kriisivuoden ristiriitaisia kokemuksia.

Mistä on kyse?