archived
Arvioitu lukuaika 2 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Shareit Blox Car

Julkaistu

Blox Car on kotimainen autonjakopalvelu, joka mahdollistaa ajoneuvojen vuokrauksen helpolla, turvallisella ja luotettavalla tavalla. Mikäli omistat auton, voit vuokrata sen muiden käyttöön ja saada sillä lisäansaintaa kun et sitä itse tarvitse ja vastavuoroisesti mikäli olet autoton voit saada kätevästi auton käyttöösi vuokraamalla sen vaikkapa naapuriltasi, tuttavaltasi tai työkaveriltasi.

Blox Car on täyden palvelun autonjakopalvelu ja haluamme tehdä liikkumisen jaetulla autolla helpoksi. Tarjoamme palvelumme käyttäjille monipuoliset vakuutus-, tiepalvelu-, viestintä-, varaus- ja maksujärjestelmät, sekä vuokralleottaja että vuokralleantaja huomioiden.

Haluamme kasvattaa Blox Car -autonjakopalvelua asiakaslähtöisesti ja kuluttajakeskeisesti. Tähtäämme tekemisen volyymin moninkertaistamiseen sekä jaettavien autojen että käyttäjämäärän osalta, lisäksi pyrimme tuomaan uuden Ride Shareit -kimppakyytipalvelun markkinoille vuoden 2018 aikana.

Pyrimme omalla tekemisellämme ja valjastamalla mukaan laajan kotimaisen yhteistyöverkostomme mahdollistamaan, että jaettu auto löytyy aina läheltäsi, matkasi varrelta tai matkasi määränpäästä – luonnollisena osana julkista liikennettä.

Tähtäämme kansainvälistymiseen ja uskomme vahvasti, että hyvin toteutettu ja hyvin toimivaksi todettu kotimarkkinaesimerkki toimii oivana käyntikorttina maailmalla. Fiksu Arki -kehitysohjelma tuo parhaimmillaan vahvojen taustavaikuttajayritysten avulla tarvittavat askelmerkit ja lisäkenkäparit, jotta maratonjuoksu voidaan saatta maaliin – yhdessä tekemällä!

Shareit Blox Car on yksi Fiksu arki -yrityskilpailun voittajista.

You need to accept marketing-cookies to watch this video

Open cookie settings

Mistä on kyse?