Haku
Arvioitu lukuaika 2 min

WCEF Studiot

Uutta tänä vuonna: WCEF Studiot ovat paikallisia tapahtumia, jotka kisakatsomon tavoin tukevat pääfoorumia mistä päin maailmaa tahansa.

Kirjoittaja

Tuula Sjöstedt

Asiantuntija, Viestintä ja yhteistyösuhteet

Julkaistu

WCEF Studiot ovat uusin lisäys maailman kiertotalousfoorumi WCEF:n konseptiin. Studiot ovat paikallisia tapahtumia, jotka tukevat vuoden pääfoorumia mistä päin maailmaa tahansa. Ne tuovat foorumin ohjelman tai osan siitä paikallisille yleisöille, höystettynä lisäohjelmalla. Studioita voi järjestää joko vuotuisen pääfoorumin aikana tai tuoden sen ohjelmasisältöä tarjolle nauhoitteena.

Tämän vuoden päätapahtuma WCEF2021 on ensimmäinen, jossa WCEF Studio -konseptia kokeillaan käytännössä.

WCEF2021 Studio -tapahtumia voi järjestää mieluiten samanaikaisesti päätapahtuman kanssa 13.-14. syyskuuta tai vaihtoehtoisesti hyödyntämällä foorumin sessioiden nauhoitteita. Tämä mahdollistaa helpomman osallistumisen muilta kuin Pohjois-Amerikan aikavyöhykkeiltä. Takarajana Studio-tapahtumien järjestämiselle on 31. syyskuuta. Jos Studio järjestetään samanaikaisesti päätapahtuman kanssa, tulee lisäohjelman ajoittua päätapahtuman tauoille tai ennen tai jälkeen päätapahtuman ohjelman.

Studiot voivat esimerkiksi yhdistää keskusteluja paikallisesti tärkeistä aiheista globaalisti relevantteihin sisältöihin päätapahtumasta. Lisäohjelma voi sisältää vaikkapa paikallisia puheenvuoroja, pyöreän pöydän keskusteluja, työpajoja ja verkostoitumista.

Studio-tapahtumien kieli voi olla englanti tai mikä vain muu kieli, jos halutaan kannustaa paikallisen kiertotalousyhteisön työtä. Tapahtuman järjestäjä vastaa kaikista käytännön järjestelyistä ja kustannuksista mukaan lukien tapahtumapaikkan virtuaalinen tapahtuma-alusta, paikallinen ohjelmasisältö, osallistujien kutsuminen ja rekisteröinti sekä markkinointi ja viestintä ja mahdolliset kielikäännökset.

Mikäli olet kiinnostunut järjestämään WCEF2021 Studio -tapahtuman, ota yhteyttä meihin osoitteessa contactus.wcef@sitra.fi.

Katso lista kaikista Studioista täältä.

Ota yhteyttä

Mistä on kyse?