Live
Valjasta Megatrendit käyttöön -webinaarisarja 
Verkkotapahtuma

Valjasta Megatrendit käyttöön -webinaarisarja 

Kiinnostaako ennakointi, mutta et oikein tiedä mistä lähteä liikkeelle? Tämä webinaarisarja antaa eväät hyödyntää trendejä työssäsi tutustuttamalla sinut muutamiin helppoihin työkaluihin.  

  • 19.04.2023 klo 13:00 - 26.04.2023 klo 14:30
  • Teams

Webinaarisarja tarjoaa käytännön eväitä yrityksille, järjestöille ja julkisen puolen toimijoille valjastaa megatrendit käyttöön. Jokaisessa webinaarissa kuullaan käytännön kokemuksia trendien hyödyntämisestä sekä tiiviit esittelyt Sitran avoimesta työkalupakista löytyvistä työpohjista trendien hyödyntämiseen. Lisäksi jokaisessa webinaarissa myös käytännössä kokeillaan Ota trendi haltuun -työpohjan käyttöä.  

Webinaarit on suunnattu erityisesti sinulle, joka haluaisit lähteä kokeilemaan ennakoinnin työkaluja, mutta et oikein tiedä mistä lähteä liikkeelle – matalla kynnyksellä siis mukaan!  

Ilmoittauduthan vain oman alasi webinaariin! Jokaisen webinaarin kesto on noin 1,5h. Osallistuthan omalta tietokoneelta, jossa on toimiva kamera ja mikki, jotta voit osallistua työpohjan kokeilemiseen pienryhmässä.  

Ps. Syksyllä tulossa myös oma webinaari oppilaitoksille. 

Tilaisuus on maksuton.

Trendityökalut yritysten työn tukena 19.4. klo 13-14.30 

Tässä webinaarissa asiaa siitä, miten ja miksi megatrendejä kannattaa hyödyntää liiketoiminnassa. Tutustumme Ota trendi haltuun -työpohjaan, jonka avulla voi tutkia mitä vaikutuksia tietyllä trendillä voi olla omaan yritykseen tai toimialaan. Webinaari on suunnattu ihmisille yksityisellä sektorilla, jotka kaipaavat kättä pidempää tulevaisuusajattelun kytkemiseksi osaksi toimintaansa. 

Webinaarin vieraina Hanna Rämö Eezy Oyj:stä sekä Juuli Huuhanmäki VTT:stä.

Ilmoittaudu tästä Trendityökalut yritysten työn tukena -webinaariin

Trendityökalut järjestöjen työn tukena 24.4. klo 10-11.30 

Tässä webinaarissa asiaa siitä, miten ja miksi megatrendejä kannattaa hyödyntää järjestöissä. Tutustumme Ota trendi haltuun -työpohjaan, jonka avulla voi tutkia mitä vaikutuksia tietyllä trendillä voi olla omaan organisaatioon tai järjestökenttään laajemmin. Webinaari on suunnattu ihmisille järjestöissä, jotka kaipaavat kättä pidempää tulevaisuusajattelun kytkemiseksi osaksi toimintaansa. 

Webinaarin vieraana Auli Starck Taksvärkki ry:stä sekä Mari Tähjä Kansalaisareenasta.  

Ilmoittaudu tästä Trendityökalut järjestöjen työn tukena -webinaariin

Trendityökalut julkisen sektorin työn tukena 26.4. klo 13-14.30 

Tässä webinaarissa asiaa siitä, miten ja miksi megatrendejä kannattaa hyödyntää julkishallinnossa. Tutustumme Ota trendi haltuun -työpohjaan, jonka avulla voi tutkia mitä vaikutuksia tietyllä trendillä voi olla omaan organisaatioon tai julkishallintoon laajemmin. Webinaari on suunnattu ihmisille, jotka työskentelevät esimerkiksi erilaisissa virastoissa, kunnissa tai muissa julkisen sektorin organisaatioissa ja kaipaavat kättä pidempää tulevaisuusajattelun kytkemiseksi osaksi toimintaansa. 

Webinaarin vieraana Tuusulan kunnan kehittämispäällikkö Heidi Hagman

Ilmoittaudu tästä Trendityökalut julkisen sektorin työn tukena -webinaariin

Mistä on kyse?