Live
Dare to Learn 2018
tapahtumat

Dare to Learn 2018

Miten voit opettaa ilmastonmuutoksesta toiveikkuus ja ratkaisut edellä? Entä miten voit nivoa ilmastonmuutosta hillitsevät kiertotalousteot sujuvaksi osaksi omaa työtäsi ja organisaatiotasi?

Kestävä tulevaisuus rakennetaan vahvan osaamisen avulla. Tarvitsemme tulevaisuususkoa ja arjen kiertotaloustekoja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Onneksi meistä jokainen voi vaikuttaa ja vahvistaa osaamistaan ilmastonmuutoksesta ja kiertotaloudesta Kiertotalous Talousmalli, jossa ei tuoteta jatkuvasti lisää tavaroita, vaan kulutus perustuu omistamisen sijasta palveluiden käyttämiseen: jakamiseen, vuokraamiseen sekä kierrättämiseen. Materiaaleja ei lopuksi tuhota, vaan niistä syntyy yhä uudelleen uusia tuotteita. Avaa termisivu Kiertotalous .

Tervetuloa Dare to Learniin kuulemaan aamupäivän aikana lisää siitä, miten voit opettaa ilmastonmuutoksesta toiveikkuus edellä. Iltapäivän työpajassa puolestaan opit vahvistamaan omia kiertotaloustaitojasi sekä hyödyntämään niitä sujuvasti työssäsi ja organisaatiossasi.

Mistä on kyse?