Live
Dare to Learn 2018

Dare to Learn 2018

Miten voit opettaa ilmastonmuutoksesta toiveikkuus ja ratkaisut edellä? Entä miten voit nivoa ilmastonmuutosta hillitsevät kiertotalousteot sujuvaksi osaksi omaa työtäsi ja organisaatiotasi?

Kestävä tulevaisuus rakennetaan vahvan osaamisen avulla. Tarvitsemme tulevaisuususkoa ja arjen kiertotaloustekoja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Onneksi meistä jokainen voi vaikuttaa ja vahvistaa osaamistaan ilmastonmuutoksesta ja kiertotaloudesta Kiertotalous Talousmalli, jossa ei tuoteta jatkuvasti lisää tavaroita, vaan kulutus perustuu omistamisen sijasta palveluiden käyttämiseen: jakamiseen, vuokraamiseen sekä kierrättämiseen. Materiaaleja ei lopuksi tuhota, vaan niistä syntyy yhä uudelleen uusia tuotteita. Avaa termisivu Kiertotalous .

Tervetuloa Dare to Learniin kuulemaan aamupäivän aikana lisää siitä, miten voit opettaa ilmastonmuutoksesta toiveikkuus edellä. Iltapäivän työpajassa puolestaan opit vahvistamaan omia kiertotaloustaitojasi sekä hyödyntämään niitä sujuvasti työssäsi ja organisaatiossasi.

Ohjelma

10-10.30

Fireside chat: How to speak about climate change? Education from despair to hope

Vision stage

Monet pelkäävät, että ilmastonmuutoksesta opettaminen johtaa ahdistuksen lisääntymiseen ja tunteeseen siitä, ettei omilla teoilla ole merkitystä. Miten ilmastonmuutoksesta ja siihen liittyvistä tunteista voi oppia yhdessä ja vahvistaa samalla ihmisten toivoa ja johtajuutta ilmastonmuutoksen ratkomiseksi?

Keskustelemassa tutkijat Panu Pihkala ja Laura Riuttanen Helsingin yliopistosta. Keskustelua vetää Sitran ilmastoratkaisujen asiantuntija Tuuli Hietaniemi. Keskustelu on englanniksi.

Järjestäjä: Sitra
14-14.45

Workshop: Become a circular economy guru in less than an hour

Higher Educaro 2

Tule tutustumaan kiertotalouteen! Mikä on sinun ja organisaatiosi rooli kestävän tulevaisuuden rakentamisessa? Työpajan aikana tehdään yhdessä kiertotalousasiantuntijoiden kanssa suunnitelma siitä, kuinka tulla kiertotalousguruksi omassa organisaatiossasi.

Työpajaa vetävät TATin kiertotalousasiantuntijat sekä Sitran kiertotalouden johtava asiantuntija Nani Pajunen ja kiertotalouden asiantuntija Riitta Silvennoinen. Työpaja pidetään englanniksi. 

Järjestäjät: Sitra ja TAT

Ota yhteyttä

Suosittelemme

Mistä on kyse?