Live
Erätauko osaamisen huomaamisesta -verkkoperehdytykset
Verkkotapahtuma

Erätauko osaamisen huomaamisesta -verkkoperehdytykset

Tervetuloa Osaamisen Erätauko-dialogien perehdytystilaisuuteen, jossa tutustutaan Erätauko -menetelmään!

Erätauko-dialogi on rakentava ja tasavertainen keskustelu, jossa ei pyritä tiettyyn lopputulokseen tai yksimielisyyteen vaan ymmärryksen lisäämiseen. Osaamisen tunnistamisesta käytävän Erätauko-dialogin tarkoituksena on auttaa keskustelijoita huomaamaan omaa osaamistaan: tietoja, taitoja, vahvuuksia, asenteita – kaikkea sitä missä on hyvä!

Keskusteluja voi käydä monenlaisten ryhmien kanssa: harraste- ja opintoryhmien, työyhteisöjen, asiakasryhmien tai vaikkapa toisilleen tuntemattomien ihmisten kanssa. Keskustelut tarvitsevat vetäjän, ja järjestäjä kokoaa itse ryhmän. Voit järjestää verkossa tai kasvotusten tapahtuvan keskustelun.

Järjestämme kaksi saman sisältöistä, vapaaehtoista verkkoperehdytyksen kaikille halukkaille osaamisteemaisten Erätauko-dialogien vetäjille osana Osaaminen Näkyviin -viikkoja. Suosittelemme perehdytystä, jos ryhmien vetäminen ei ole tuttua tai haluat tutustua paremmin Erätauko-menetelmään.

Perehdytykset järjestetään ke 18.8. klo 8.30-11.00 ja ti 24.8. klo 8.30-11.00. Voit ilmoittautua jompaankumpaan tilaisuuteen yllä olevien linkkien kautta. Molemmissa tilaisuuksissa on sama sisältö.

Perehdytyksen järjestävät yhteistyössä Sitra, Erätauko-säätiö ja Opintokeskus Sivis.

Lue lisää Erätauko-dialogista ja Osaamnen näkyviin keskustelemalla -uutisesta.

Tilaisuus järjestetään Zoomissa. Osallistumislinkki lähetetään osallistujille lähempänä tilaisuutta.

Tervetuloa!

Mistä on kyse?