Live
Hyvää huomista, puolueet! – maakunnalliset työpajat
Työpaja

Hyvää huomista, puolueet! – maakunnalliset työpajat

Mitä tehdä, kun digitalisaatio haastaa kansanvallan rakenteita, puolueita ja ihmisten osallistumisen tapoja?

  • 17.09.2020 klo 00:00 - 24.11.2020 klo 00:00

Suomen menestystarinaa ei olisi ilman paikallisdemokratiaa. Paikallisen päätöksenteon perustana taas ovat ihmiset, jotka haluavat käyttää aikaansa ja osaamistaan yhteiseksi hyödyksi.

Sinä, yhtenä näistä ihmisistä, olet demokratian avainhenkilö, jonka varassa ihmisten osallisuuden tunne ja koko kansanvaltainen päätöksentekomme joko nousee uudelleen arvoonsa tai hiipuu hiljalleen unohduksiin yhtenä vaiheena kansakunnan historiassa.

Siksi haluamme toivottaa Sinut tervetulleeksi maakunnalliseen Hyvää huomista, puolueet -työpajaan pohtimaan ja kehittämään puoluetoiminnan perustuksia, toimintatapoja ja tulevaisuutta. Syksyn 2020 työpajat järjestetään virtuaalisina Zoom-työpajoina.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille eduskuntapuolueiden puoluetoiminnassa mukana oleville. Tilaisuudessa esimerkiksi pohditaan, miten digitalisaatio haastaa puolueita ja luo uusia osallistumisen tapoja sekä esitellään kansainvälisiä esimerkkejä ihmisten osallistamisesta ja aktivoimisesta.

Ennen kaikkea työpajassa haetaan ratkaisuja puolueiden haasteisiin ja kuullaan jäsenistön näkemyksiä. Työpajassa on mahdollisesti myös mukana puoluesihteerien edustus, joka vie työpajassa esiin nousseet näkemykset muille puoluesihteereille.

Mistä on kyse?