Live
Kasvunvarat käyttöön
tapahtumat

Kasvunvarat käyttöön

  • 31.10.2012 klo 08:30

Miten palveluja kehitetään asiakasnäkökulmasta? Miten lisään käytännön asiakasymmärrystä? Mikä ihmeen palvelupolku ja pitäisikö minun yrittäjänä tietää siitä jotain? Kasvattavatko nämä asiat liikevaihtoani ja asiakkaideni tyytyväisyyttä? Miten tätä tehdään ihan oikeasti?

Käymme keskustelua näihin ja moniin muihin kysymyksiin liittyen uudesta ajattelusta yritysten palvelujen kehittämisessä. Tilaisuudessa julkistetaan Kasvunvara-työkirja sekä kuullaan Tarinoiden ja hiljaisuuden Lestijoki-palvelukonseptin käyttäjälähtöisestä kehittämisestä.

Kasvunvara -työkirja sisältää käytännön työvälineitä, joiden avulla yritykset voivat kehittää asiakasymmärrystään ja rakentaa palvelupolkuja. Kirjan taustalla on palvelumuotoiluajattelua, joka on tuotu arkea lähellä oleviksi asioiksi. Kirja antaa uusia tapoja ajatella ja tuottaa asiakasarvoa. Tarinoiden ja hiljaisuuden Lestijoki-reitti on juuri valmistunut palvelukonsepti, jonka kehittämisessä on yhdistetty hiljentymisen kokemus, luonto, tarinat ja GPS-ohjattu liikkuminen palvelumuotoilua hyödyntäen. 

Ohjelma

Kasvunvarat käyttöön, johtava asiantuntija Lea Konttinen, Sitra

Kasvunvara-kirjan polkua kulkemaan

Miksi kirja tarvitaan ja mihin kysyntään se vastaa? kehitysjohtaja Pentti Meriläinen, ProAgria Keskusten Liitto

Näin tehtiin Kasvunvara-kirja, kirjailija Kirsti Manninen, muotoilija Outi Ugas ja toimitusjohtaja Ilona Törmikoski,  Hahmo Oy

Kasvunvara-kirja

Käyttäjälähtöisen palvelukonseptin kehittäminen: Case Tarinoiden ja hiljaisuuden Lestijoki-reitti

Tarinoiden ja hiljaisuuden Lestijoki, Jarmo Halonen, Ekointernet Oy

Tarinoiden ja hiljaisuuden Lestijoki -raportti

Miten luodaan käyttäjälähtöinen palvelukonsepti palvelumuotoilua hyödyntämällä? Juha Ruuska, Jyväskylän ammattikorkeakoulun Lutakko Living Lab

Mitä asiakas odottaa? Liisa Jokinen, Nopsa Travels

11.00 Tilaisuus päättyy

Tilaisuudessa on jaossa uusi Kasvunvara-työkirja, joka sisältää työkaluja parempaan palveluun.

Tapahtuma on kutsuvierastilaisuus.

Ota yhteyttä

Mistä on kyse?