Live
Katse yli kvartaalitalouden: nuorten ilmastoaktivistien ajatuksia tulevaisuudesta
tapahtumat

Katse yli kvartaalitalouden: nuorten ilmastoaktivistien ajatuksia tulevaisuudesta

Miltä näyttää tulevaisuus nuorten ilmastoaktivistien silmin? Voiko tulevaisuutta muuttaa ja mitä se vaatii?

  • 17.11.2020 klo 09:30 - 10:45
  • YouTube

Nuorten ilmastoaktivismista on kasvanut yksi aikamme näkyvimmistä yhteiskunnallisista liikehdinnöistä. Nuoret ovat saaneet niin päättäjät kuin kansalaisetkin kuuntelemaan sanomaansa: ilmastokysymys on yhteiskuntiemme keskeisin tulevaisuuskysymys. Samaan aikaan nuorten aktivismi on herättänyt keskustelua oikeudenmukaisuudesta, sukupolvikokemuksista, ilmastoahdistuksesta ja ilmastopolitiikan riittämättömyydestä.

Sitran Tulevaisuuden uudistajat -hankkeen webinaarissa 17.11.2020 klo 9.30–10.45 ääneen pääsevät todelliset muutoksentekijät: nuoret ilmastoaktivistit.

Julkistamme Sitran rahoittaman, nuorisotutkijoiden Mikko Piispa, Anni Ojajärvi ja Tomi Kiilakoski tekemän tutkimuksen ”Tulevaisuususko hukassa? Nuoret ilmastoaktivistit ja keskustelu tulevaisuudesta”. Keskustelemassa ovat nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry:n nuorten ilmastodelegaatti Emma Sairanen ja Climate Move -ilmastoliikkeen aktiivi Sonja Nielsen sekä yksi tutkimuksen kirjoittajista, nuorisotutkija Mikko Piispa.

Tilaisuus lähetetään suoratoistona YouTuben kautta. Linkki tilaisuuteen päivitetään tälle sivulle juuri ennen tapahtuman alkua.

Tervetuloa mukaan!

Mistä on kyse?